Îngrijorător! Tot mai mulți români practică SEO
M-a amuzat rau articolul asta :)). Romanii se impart in 2 categorii: cei care fac SEO si cei care nu recunosc :))))
Versiune printabilă
Îngrijorător! Tot mai mulți români practică SEO
M-a amuzat rau articolul asta :)). Romanii se impart in 2 categorii: cei care fac SEO si cei care nu recunosc :))))
:)))
Abia acum ai aflat de timesnewroman.ro ?:D Habar nu ai ce ai pierdut . Sunt cu 10 clase peste ce era candva Catavencu .
Eu sper ca e o gluma, cred ca seo este un sinonim al unui anume cuvant...
@Parvan Marian - nu e nici o gluma, stirea e cat se poate de serioasa.
Aici au nimerit-o bine :))Citat:
Specialiștii au stabilit că, în general, băieții practică mai mult SEO, dar obiceiul s-a răspândit în ultima vreme și printre tinerele femei.
"SEO este sănătos pentru organimsm atâta timp cât nu exagerează și nu se ajunge în situația patologică în care face SEO de mai mult de 3 ori pe zi"
sigur e vorba de SEO?
O fi gresit in loc de ore o fi scris ori, eu zic ca confunda seo cu altceva, ce nu are legatura cu calcualtorul...
Phuaaaa nu-mi vine sa cred ca nu ati stiut pana acum de Timesnewroman . Cei mai tari de departe la mistocareala:D Cine nu-l are in Bookmarks ar face bine sa-l adauge .
Articolul cu siguranta se refera la SEO facut pentru site-urile proprii, iti trebuie o anumita experienta pentru a presta astfel de servicii nu te poti apuca de servicii SEO citind cateva articole.
Evident este vorba de SEO facut manual, nu cu scule(tool-uri) automate
"mai bine să facă SEO decât cine știe ce alte prostii"
Motivul pentru care am ales fi mai activ pe acest forum.
Nu va ingrijorati ca SEO nu face rau chiar daca faci de 2-3 ori... pe zi.
Articolul genial , dar din cauza plangerilor pentru drepturi de autor, au schimbat autorul si imaginea.
Articolul original mai jos:
http://www.attagency.ro/images/seo.jpg
Articolul original era de fapt scris de Tom, dar l-am modificat sa nu se cunoasca:
http://seology.com/shots/%C3%8Engrij...904-190443.jpg
Din pacate e foarte adevarat si ceea ce e si mai trist e ca incep sa faca SEO de la varste tot mai fragede....
Da pai toata lumea viseaza acum sa face bani pe net doar facand seo la calculator
Am inteles totusi ca e util si un webcam, sa te vada si altii cand faci SEO, eventual sa faci la schimb cu cineva (de link-uri).
"Ingrijorator! SEO o sa ajunga proba obligatorie la BAC".. chiar ca ingrijorator..
Geniali cei de la Timesnewroman.ro :)), iar articolul asta nu e mai prejos. Extraordinari pentru descretit frunti :D.