Pai e in functie de ce cauti. Unii vor SEO, altii expunere. Simple as that :)
Versiune printabilă
Pai e in functie de ce cauti. Unii vor SEO, altii expunere. Simple as that :)
Daca vorbim strict din punct de vedere seo atunci se schimba un pic lucrurile:
1. Refresh.ro nu vinde advertoriale pentru SEO ci pentru expunere, e cu totul altceva, de aici si preturile.
2. Chiar daca ar fi si pt. SEO daca ne uitam un pic la ce notorietate are Refresh.ro cred ca 1 link la el face cel putin cat 5 la mine.
Eu am crezut ca intrebi diferenta dintre un site premium si unul obisnuit din aceeasi nisa la modul general.
de exemplu articolele de aici SmartWoman pot fi considerate de tip premium. Au audienta, aduc notorietate, aduc chiar si trafic, si au si efect SEO, sunt si preluate de alte publicatii
Motivul pentru care se pot cumpara posturi pe bani foarte putini este ca unii confunda continutul cu "batut campii". Atat timp cat esti multumit cu 4 lei inseamna ca esti constient de faptul ca munca ta nu are plus valoarea.
Personal, nu inteleg de ce ai accepta plata asta; pana primesti banii cash banii ar trebui sa vinzi cel putin 30 linkuri/advertoriale sa simti ceva (macar bani de o shaorma)
Sa nu uitam ca la anumite tranzactii se percep comisioane.
Un principiu simplu: 20% din clienti aduc 80% din venituri - asa ca mai bine te concentrezi sa vinzi mai scump decat mult, ieftin si la kilogram..