Nu scrica nici un pret eu iau foarte bine 100 de euro pe advertorial cu sau fara forumul acesta.
Acum un an si ceva, momentul in care am incetat sa mai fiu activ sau sa mai aduc valoare aici, incerca unu sa cumpere un link pe viata. I-am spus ca nu vand pe viata dar pe 4 ani iau 30 de euro pe luna 300 pe an, 1200 de euro pe 4 ani.
Au sarit toti pe mine si mi-au dat m*** si mie si parintilor.
Prima reactie a fost sa sun la contabila sa ii cer o copie dupa factura prin care vandusem cu 340 de euro un link pentru un an de zile.
Pana mi-a trimis contabila factura m-am calmat, si am zis, DE CE TREBUIE SA DEMONSTREZ EU CUIVA CEVA? In plus poate clientul meu nu se vroia expus public. Aveam eu ceva de castigat din asta?
Si atunci am zis, lasa-i sa moara prosti si sa vanda pe 3 euro advertoriale. A fost momentul in care am cam "parasit" forumul.
Sunt abonat la feed si ma uit in general de curiozitate sau la articolele care contin "cumpar advertoriale".
Din cand in cand mai trimit catre o oferta desi stiu ca cei de pe aici nu-si permit decat advertoriale de maxim 10 euro. Uneori primesc m*** alteori primesc raspunsuri tare dragalase de genul "bugetul nu-mi permite sa cumpar de la tine".
Chiar saptamana trecuta mai mult pentru a il ajuta decat pentru a face un ban i-am dat unui user de aici un advertorial cu 20 de euro si culmea inca ma mai joc din cand in cand la un joc de pe siteulul lui. Cred ca poate sa confirme atat faptul ca mi-a facut oferta acum 2 luni dar i-am zis ca il caut doar daca vreodata am nevoie urgenta de bani in paypal si desi in 2 zile cat mi-a luat purtarea discutilor despre ce trebuie sa scriu si ce linkuri vrea facusem rost de bani, am zis ca nu-mi pica mana sa ajut un om.
Deci vindeti cu 2-3 euro. o sa faceti 50 de euro pe luna, la un moment dat vedeti ca reparati la un vecin masina (e doar un exemplu), stati o ora pe afara cu el si v-a dat milionul, sau instalati 2 windowsuri la alti 2 vecini si luati bani atia. Si trageti singuri concluzia ca mai bine faceti altceva si reuntati.
Cu alte cuvinte o sa muriti de foame, deci nu e nici o concurenta pentru mine asta.
Mereu am o intrebare pentru cei care ma intreaba de ce am preturile astea. Gasiti aici luna de luna 10 advertoriale la pretul de 10 euro ca sa faceti 100 de euro pe luna?
Daca nu gasiti e naspa rau, eu gasesc 1 pe luna la pretul de 100 de euro, nu gasesc luna asta 1 gasesc luna urmatoare 2. Muncesc la 1 articol nu la 10, nu am blogul plin de advertoriale, am timp sa scriu alte 9 articole bune pe langa advertorial. Deci eu vad numai avataje in pretul meu si nici un dezavantaj.
IMI CER SCUZE pentru tonul arogant din articol si va rog in primul rand sa nu comentati contra la el pentru ca oricum nu voi citi. Daca intelegeti ceva din ce am scris eu mai sus bine, daca nu intelegeti iara-si bine. E punctul meu de vedere, poate sunt eu prost si ma insel. Asa cum am spus la inceput citesc forumul prin rss feed, deci nu o sa vad decat thread-uri noi deschise si nu ce comentati aici, deci daca aveti chef sa ne contrazicem aveti in vedere ca o sa va certati singuri.
Succesuri.
Haotik