Clax, daca unu vrea sa-mi taie gatul, eu nu ma mai gandesc daca l-as putea nenoroci. Stiu cum e cu justitia in Romania si probabil eu as fi vinovat, dar in momente de genu ma indoiesc ca mai gandesti.
Versiune printabilă
Clax, daca unu vrea sa-mi taie gatul, eu nu ma mai gandesc daca l-as putea nenoroci. Stiu cum e cu justitia in Romania si probabil eu as fi vinovat, dar in momente de genu ma indoiesc ca mai gandesti.
Tocmai de asta sunt de parere ca testele psihologice pentru obtinerea permisului port arma ar trebui introduse si la aceste "jucarii" si ar trebui sa fie mult mai dure. Nu stiu cati dintre voi ati dat in ultimii ani acest test insa si un copil de clasa a 8a putin mai destept il poate trece.
Stiu ca la cel letal, cel cu gloante e nevoie sa faci dovada ca detii proprietati, conturi bancare cu sume mari, ca detii functii imporante, etc.
military-shop.ro/Autoaparare/Electrosocuri/Electrosoc-autoaparare-UZI-15-Milioane-Volti, pe mine asa ceva ma atras, armele letale este o exagerate in sine, pentru mine cea mai buna solutie ar fi tranchilizantele insa nu cred ca se poate aplica pe oameni.
RedHat@ Deci concluzia, ca vad ca esti priceput in domeniu :P, ce ai recomanda unei domnisoare de 22 de ani ca sa se apere de raufacatori :)) ?
@Ramonel, un barbat. :D Glumesc, un spray lacrimogen sau cu piper este cea mai buna alegere dupa parerea mea.
RedHat@ :)) Multumesc o sa imi cumpar atunci un spray
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Bogdan Calin@ Nu e vorba doar de ferirea de locuri intunecate. Eu locuiesc in Bucuresti si pot aparea de exemplu, multe situatii in trafic :P Sau oriunde, nu se stie niciodata de aceea e bine sa ai la indemana ceva, mai ales daca nu stii karate :)))
Insa ca asta military-shop.ro/Autoaparare/Electrosocuri/Kit-Autoaparare-Terminator-Combo-UZI rezolva pe toata lumea,insa practic daca dor corentezi pe x, ar fi vrun motiv sa ti se faca dosar penal daca daca x nu are urme pe corp si nu a patit ceva?
Imi dau si eu cu parerea.
Inainte de a va da mari zmei pe aici, trebuie sa stiti ca in anumite situatii, daca se ajunge la tribunal, chiar daca ai fost tu atacat si ai dat cu spray, poti iesi tu destul de sifonat.
Intr-o confruntare, pe strada, sau oriunde altundeva, si o sa va rog sa imi scuzat limbajul, cel mai important e sa nu te caci pe tine. Poti sa ai toate armele din lume daca nu stii cum sa le folosesti si CAND. Din punctul meu de vedere, e mai ok sa invatati cum sa va aparati singuri in situatii limite(cursurile deMMA sau Krav Maga sunt de departe cele mai eficiente) decat sa apelati la arme de gen, mai ales ca legislatia in Romania este destul de ambigua in acest sens. Va spun din experienta unui coleg de club, ca intr-o sala de judecata, totul se poate schimba intr-o situatie nefavorabila.
Eu va recomand calduros Krav Maga in detrimentul oricarui spray, pistol cu gaze, rozeta sau alta panarama de self defense.