-
Un gamer inrait moare si ajunge la poarta Raiului. Este refuzat si trimis in Iad. Dupa cateva zile apare la poarta Raiului printul intunericului in persoana, intr-un hal fara de hal: jigarit, obosit, complet devastat.
- Ce-ai patit, Satana? intreaba Sfantul Petru.
- Iti mai amintesti de gamerul pe care mi l-ai trimis acum cateva zile? Ei, de cand e la mine a adunat tot aurul, a omorat toti dracii, a secat cazanele cu smoala, mi-a cucerit toate castelele si umbla dupa mine sa ma omoare ca sa ia cheia de la nivelul 2!
-
-
Nu prea e banc dar nu am stiut unde sa o pun..
http://i51.tinypic.com/e19p9c.jpg
Limba noastra draga.
-
Avantajul sexului in grup e ca daca ai treaba, poti sa pleci.
-
Intrebarea zilei pentru barbati: Daca ai fi in pat, intre cea mai frumoasa femeie din lume si un homosexual inflacarat, cui i-ai intoarce spatele?
-
-
Un pistolar dat dracu' intra in bar.Ii impusca pe toti din incapere si-i zice ospataritei : "singurica? "
-
La un moment dat se deschide usa cabinetului unui psihiatru si intra un barbat, in patru labe cu ceva in gura.
Psihiatrul :
- Vai! Cine a venit la noi? O pisicuta?
Barbatul se taraie pana in coltul cabinetului. Doctorul il urmareste.
- Un catelus?
Barbatul trece cu mana pe langa perete si se taraie in celalalt colt.
Doctorul nu renunta:
- Ah! Cred ca e un arici! Nu? O broasca testoasa?
Barbatul scoate un cablu din gura si zice :
- Auzi?! Ma lasi si pe mine sa iti trag internetul sau nu ?!?!?
-
Din categoria selectii de pe mail:
Bula si colega de birou
Bula avea o colega de birou buna în draci, dar din pacate nedisponibila. O sorbea din priviri în fiecare zi si crapa de necaz ca nu-i poate face nimic.
Într-o zi ajunge atât de frustrat încât se duce direct la ea si îi spune deschis în fata:
- Esti o femeie superba si îmi doresc foarte mult sa te am macar o data. Uite, daca ma lasi o singura data sa ti-o pun, îti dau 500 de euro.
Tipa refuza fara sa stea pe gânduri. Bula insista, explicându-i ca totul se va termina repede:
- Eu stau în spatele tau, arunc banii pe podea, tu te apleci sa-i iei si pâna i-ai ridicat eu am si terminat treaba.
Tipa sta si se gândeste o secunda, dupa care spune ca trebuie sa se consulte cu prietenul ei si îl suna. Prietenul ei când aude despre ce e vorba- îi sticlesc ochii si-i vine o idee:
- Cere-i 1000 EURO si ridica rapid banii de jos, asa nu va avea timp nici macar sa-si dea pantalonii jos.
Gagica e de acord si accepta propunerea.
Dupa vreo jumatate de ora prietenul ei începe sa-si faca griji nemaiprimind nici o veste si la un moment dat o suna el s-o întrebe ce s-a întâmplat.
Tipa raspunde gâfâind si, printre gemete, îi spune:
-Nemernicul a folosit monede....
Morala:
O propunere de afaceri trebuie analizata întotdeauna în profunzime înainte de a bate palma si de a te trezi *****
-
Un pistolar dat dracu' intra in bar.Ii impusca pe toti din incapere si-i zice ospataritei : "singurica? "
O femeie se ruşinează tare de cinci ori în viaţă:
- prima oară - când îşi pierde fecioria
- a doua oară - când îşi inseală soţul prima dată
- a treia oară - când îşi inseala soţul a doua oară
- a patra oară - când primeşte bani prima dată
- a cincea oară - când ar da bani, dar n-are cui.
Un bărbat se ruşinează tare numai de doua ori în viată:
- prima dată când nu poate a doua oară
- a doua oară când nu poate prima dată!