Mai era o poza cu un tip surprins intr-o pozitie indecenta dar vad ca a disparut. :D
Versiune printabilă
incredibil, cica sunt reale :D, am facut ceva reserch si am mai gasit :))
una tare aici :)
pozele spun totul!
http://www.pidjin. net/2007/07/01/long-gone/
Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se zgaieste, nu vede pe nimeni, dupa care se uita in jos si da de melc. Enervat, il ia pe melc de guler si-l azvarle cat poate de departe. Dupa 6 luni se aud iar batai in usa ursului, care iese din casa si da cu ochii de melc. Melcul, nervos: - Ia asculta, ba, ce-a fost faza asta de adineauri?
Va spun si voua asta pentru ca la mine a functionat. Vazand un simplu anunt, am ajuns sa citesc un articol in ziar care mi-a adus, in sfarsit, pacea interioara. In articol scria: "Poti obtine pacea interioara daca termini toate lucrurile pe care le-ai inceput!". Asa ca azi dimineata am terminat o sticla de vodca, una de vin rosu, ce mai ramasese in sticla de Jack Daniels, cutia de Distonocalm de pe noptiera si o cutiuta cu bomboane. ... Si, la naiba, deja ma simt mult mai bine...
Doi tipi, amindoi casatoriti, stau de vorba:- Nu stiu ce sa ma mai fac! De cite ori vin acasa dupa ce am baut, sting luminile, opresc motorul si imping masina in garaj. Imi scot pantofii, urc scarile cit de incet pot, ma dezbrac in baie, ma strecor in pat si nevasta-mea tot tipa la mine ca unde am umblat pina la ora aia! Prietenul sau se uita la el si-i spune:- E evident ca procedezi gresit. Eu scirtii rotile pe autostrada, trintesc usa, fac galagie pe scari, imi arunc pantofii in dulap, sar in pat, imi frec miinile de fundul nevesti-mii si-i spun: "Ce zici de o m*** mica?" Si ea intotdeauna se face ca doarme!
Merge colonelul prin unitate si vede un locotenent care freaca un soldat: culcat!... drepti!... culcat!... drepti!... Colonelul catre locotenent: - Ce fel de atitudine e aceasta. Se poate mai inteligent. De exemplu, ii spuneti soldatului sa va aduca din bucatarie un ceai. Cand va aduce, il intrebati de ce e rece si il trimiteti inapoi. Va aduce fierbinte, il intrebati de ce nu e dulce, mai apoi de ce nu e in pahar, nu e in cana etc. Priveste! Si se apropie de un soldat ce trecea pe alaturi. - Soldat! Adu-mi un ceai din bucatarie! - Fierbinte sau rece? - Fierbinte. - Dulce sau nu prea? - Dulce. - In cana, in pahar? - Culcat!... drepti!... culcat!... drepti
Congres pentru cea mai avansata tehnologie din lume:
- Americanii iau un fir de par si il taie (crapa) in patru parti.
- Rusii iau o parte si ii dau filet interior si exterior.
- Chinezii il iau si scriu pe el 'Made in China'!
Un patron de farmacie intra in farmacie si vede un tip rezemat de perete. Il intreaba pe vanzator: Ce-i cu tipul ala? Ce are? Vanzatorul: a venit sa-i dau ceva pentru raceala. Pentru tuse si n-am gasit siropul de tuse, asa ca i-am dat o sticla de laxativ Patronul: esti tampit! cum sa-i dai laxativ pentru tuse Vanzatorul: OOO! uita-te la el. Ii este frica sa mai tuseasca
O soparla si un urs koala stateau intr-un copac, fumau marijuana. Soparla coboara sa bea apa. La rau, crocodilul vede soparla cam confuza si-i zice:
- Ce-i cu tine, ce esti asa de ametita?
- Eeeee, io si koala fumam marijuana in copac.
Crocodilul se duce la copac si urca sa o certe pe koala; ajunge la koala, iar aceasta uimita se uita la crocodil si-i zice:
- CATA APA AI BAUT FAAA!?
Doi indieni in padure vad nijte semnale fumigene.
- E ceva important ( zise primul)?
- NU , doar publicitate
I: Cum s-a numit soacra lui Adam?
R: Adam nu a avut soacra. El traia in paradis
Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig una dintre ele spune celeilalte:
-Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unu` asa, fara globuri??
glumesti ?
.....
:yawn:Citat:
va rog tare mult sa dati click pe blogul meu si sa dati click pe reclmele unde se afla in josul paginii:wwv.secondworld.byethost22.com e fff interesant(despre existenta fantomelor)va rog sa intarti...
Un terorist arab ii scrie sefului:
"Salam Aleikum, salutam cu rezbect la jefu'!
Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dragut fara problem control aerobort, fiinca mai gasit un bagaj pierdut pe drum.
Pastrat dolar american blestemat, pentru construit aigea bomba noua; dat jumadate la daxi, jumatate furat tigan din buzunar.
Indalnit frate Ahmed, patron magazin, ajudat la mine.
Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler proaspat, intoxicat zalmonel, noi ajuns spital, doctor roman durut la curu lor.
Asta zalmonel bun pentru bomba biologica este.
Jefu', gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania ,
Deci ingergat plan bomba cu bum-bum! ...
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde tara mia, fara apa la robinet.
Urmarit emiziuni explozie camion azotat, facut frica la mine.
Astia romani are tupeu nu gluma!
Trebuie recrutati, jefu, si facut teroristi!
Bomba cu azotat mare efect aveam! ...
Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman; vazut delevizor aparat zbor MIG prabusit singur in ogorul taranului, plus altu roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara aprinsa, murit zoagra, facut chef mare la ei....
Draga jefu', gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gand eu iesit cumparat baglava, exblodat budelie la parter si apartamentu frate Ahmed s-a ales brafu' si bulberea de el.
Aicia la Romania , mult cretin este!
Zberiat, zguibat la zin, cacat mult pe mine de frica!
Jefu, ma indorg agaza, daca mai scap viu!
Astia romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba noastra!!!
Cu respect, Ali''
Sursa :Citat:
Va salut pe toti.
Am si eu o intrebare, mai "speciala" si poate ciudata dar la care as vrea sa imi dati un raspuns cat se poate de serios
Eu si pritena mea ne-am "jucat" (frecat unul de altul), imbracati amandoi cu pantaloni pe noi si chiloti. Eu am ejcaulat, am simtit ca vine i-am spus sa se dea la o parte, s-a dat iar eu am ejaculat in chiloti. A curs un pic pe pantaloni cand ma tineam cu mana. Amandoi eram tare transpirati este posibil, sau este vrun risc sa fi ajuns un pic de sperma prin pantalonii nostri(eu trening ea blugi)?
Din cate stim nu a avut nici o pata pe pantaloni, dar ne gandim ca fiind asa transpirati ...
Va rog foarte mult .. daca se poate un raspuns serios!
Multumesc anticipat!
http://forum.softpedia.com/index.php...ic=197426&st=0
Stop spam!