-
Si fiecare cumpara dupa cum se pricepe la ceea ce cumpara, dupa cum stie sa evalueze marfa, gasesti blugi la un magazin de firma la 100E/bucata, si gasesti si la Sh sau in europa cu 1E bucata. Primi stii ca sunt OK, daca se intampla ceva te poti duce la magazin sa schimbi, sa faci o reclamatie, primesti factura, bon, iar in cazul doi este posibil sa se rupa pana iesi din magazin, sa aiba un crac mai scurt, si cnad te intorci inapoi a disparut magazinul.
Multi nu stiu sa evalueze un link sau articol, de exa un adevrrtorial conteaza de exemplu si numarul total de link-uri ce ies de pe site, iar daca site-ul are 20 de link-uri in sidebar valoarea unui link sau advertorial nu prea este, chiar daca imi da cu 1 euro nu ma intereseaza, de asemenea am cumpara adverotorial si cu 50E pentru ca merita, iar altii au spus ca acel adv nu face nici 10E si practica mia dat dreptate.
-
Problema aceasta apare pe motivul ca unii se cred webmasteri. Aceea care pentru 2 3 euro dau tepe pentru a bea si ei un suculet. Acest fenomen nu este doar aici si pe majoritatea forumurilor