Desi nu sunt un membru foarte vechi aici pe forum ( precum Kidu, Dan etc ) am totusi vechimea necesara sa spun care sunt dupa parerea mea schimbarile pe SEOPEDIA.
Au aparut foarte multi membri noi interesati doar de marketplace. Pana aici nu este nici o problema, singurul lucru ce il consider neplacut este faptul ca inainteaza tot felul de oferte "chinezesti", link-uri de calitatea foarte slaba la preturi de nimic.
Sunt sigur ca avem destule persoane foarte pricepute pe forum care stiu sa aprecieze calitatea unui BL, dar sunt care vand doar pentru a face 2 3 euro si care cumpara doar pentru ca este ieftin.
Primesc si fac totodata tot felul de oferte, dar de multe ori raspunsurile sunt ( am oferta mai buna ) sau am gasit la un pret mai mic ( desi cu aceasi bani circa acum 1 an se cumpara 1 singur advertorial/link pe cand acum se ofera 2 3 ).
Chiar daca am pus drept exemplu cazul meu, sunt de parere ca multe persoane sunt de acord cu ceea ce spun.
PS: Stiu ca fiecare cumpara ce vrea, dar totusi .. cei care considera ca piata a scazut foarte mult din cauza acestori webmasteri de "slaba calitate" as ruga sa spuna cam care ar fi solutia ca sa scapam de acesti membri interesati sa se imbogateasca vanzand chinezarii !