salut. as dori sa stiu daca este legal sa imparti pliante (nisa pariuri ).
pliantele vor fi impartite in plina strada,oras.
imi trebuie ceva aprobari ? trebuie sa platesc ceva?
multumesc frumos
Versiune printabilă
salut. as dori sa stiu daca este legal sa imparti pliante (nisa pariuri ).
pliantele vor fi impartite in plina strada,oras.
imi trebuie ceva aprobari ? trebuie sa platesc ceva?
multumesc frumos
In Timisoara da, ai nevoie de un aviz. E o prevedere locala HCL 290 din 2006, art. 32, punctul 8 si se sanctioneaza cu amenda intre 200 si 500 lei. E pe siteul politiei locale.
Citat:
Distribuirea de mostre și materiale publicitare fără aviz din partea P.M.T.
cum se poate obtine un asemenea aviz? si care ar fi pretul acestuia.
mersi!
Nu stiu sa-ti zic asta. Ai putea sa afli daca ii contactezi pe cei de la Primarie, pe mail, telefon sau personal.
sau Call Center tel 0256-969 – luni pana vineri, 8 - 22.Citat:
Centrul de Informare pentru Cetățeni
Adresa:
Bulevardul Constantin Diaconovici Loga, nr. 1, cod postal 300030
Telefon: 0256-408300; 408309
Fax: 0256-490635; 493019
Email: primariatm@primariatm.ro
Programul cu publicul: luni, miercuri, joi, vineri: 8,30 - 16,30; marți: 8,30 - 18,30
Mergi la primarie, daca intri pe intrarea dinspre Capitol te duci in stanga, cred ca prima usa pe stanga dupa ce treci de gardieni, oricum ,, te vor interoga'', respectiv indruma. Taxa e in functie de tiraj, daca crezi ca iti atingi targetul cu acest gen de promovare iti recomand si panourile stradale ale primariei, costa cateva milioane/ luna, depinde cate locatii vrei, plus productia afisului. Deasemene afisajul din toaletele de la Mall au avut rezultate peste asteptari.
multumesc foarte mult .
Astea la cat sunt de nebuni, poate te pune sa pui pe ele timbru cu holograma. Nu stiam de aceasta lege, din pacate mi se adevereste pe zi ce trece ca tara asta se scufunda. Sunt curios daca firmele de telefonie mobila care inpart pliate in intersectii au aviz.
nu toti au aviz,unii si-au gasit ”prosti” care sa imparta.Citat:
Sunt curios daca firmele de telefonie mobila care inpart pliate in intersectii au aviz.
Stiu ca exista o firma specializata pe impartit pliante pe strada si in cutiile postale in Timisoara, sunt niste studenti cu care am colaborat eu in urma cu cativa ani si care s-au gandit ca ar fi o treaba buna sa continue pe cont propriu. Nu stiu sa iti spun unde-i poti gasi, dar daca ne-ai da mai mutle detalii despre ce vrei sa faci te-am ajuta bucurosi.
Ideea lui Fium cu toaletele din Mall e foare buna, si intradevar functioneaza peste asteptari :)
Ai nevoie de aviz daca le imparti pe strada, te abordeaza comunitari. Eu am echipa care imparte acuma pliante la fiecare usa ( se agata de maner ), fara sa fie platit nimic si nu sunt putine, e vorba de 50 000 bucati.
Depinde de oras, in alta parte poate fi legal fara aviz daca nu exista astfel de hotarari locale. La fel cu rufele, in alte parti ai voie sa usuci rufele pe balcon la vedere, in Timisoara nu, primesti amenda daca te prind ca iti atarni chilotii si altele pe balcon la vedere. Multi nu stiu de astfel de hotarari de consiliu local mai ales daca vin din alte parti dar nu mai e ok de cativa ani, se dau amenzi pentru te miri ce.
Si la ce costuri totale ajungi Fium pe bucata?
Multumesc :)
Ca tocmai am facut conta in seara asta:
Daca ar sta toate firmele sau persoanele fizice din .ro dupa legalitate 100%, toate ar intra in faliment.
Evident, cu exceptia celor care trebuie falimentate sau spala bani.
Tocmai am citit despre o amenda absurda, dar legala (preturi prea mici): Ancom - 24 octombrie2011
Sfatul meu: daca e doar o activitate pe termen scurt, pana faci un buget cu ajutorul caruia sa dai drumul la un biz ok, legal, pe termen lung, taci si faci.
Daca vrei sa faci asta in mod organizat, pe termen lung... neaparat consulta-te cu un avocat/contabil.
Este legal pana la urma, depinde pe cine intrebi.
Daca merg la primarie sigur imi vor spune ca nu e legal fara aviz, insa daca vorbim cu cineva din domeniul juridic va avea cu totul alta parere. Eu nu distribui materialele pe domeniu public, ci doar pe cel privat ( scari de bloc ).
In privinta produsului promovat acesta este unul cu target general si nu e in genul celor enumerate, in plus exista persoane care refuza accesul in cladire iar cei care distribuie respecta aceast lucru. Avand in vedere ca materialul publicitar nu este doar un banal pliant, ci pliant + ceva, la cei la care se ajunge nu refuza si e totul ok.
si daca ma ia militienii la intrebari ? cer aviz sau stiu eu ce?Citat:
Este legal pana la urma, depinde pe cine intrebi.
Se refera la ceea ce face el, nu la cea de pe strada.
E si asta un fel de spam, cum fac si cei ce pun tot felul in cutia postala, mesaje nesolicitate, nu e o lista opt-in :))
Pana la urma si daca intrebi cat e ceasul ? ...poate fi considerat spam :D
Pentru a ajunge in scara blocului trebuie ca cineva sa fie deacord sa iti deschida usa,....nu e chiar ,,spam''. Daca stam si analizam un pic, cutiile postale nu mai primesc scrisori si toate cele ca pe vremuri, 99% e publicitate din ceea ce ne intra in cutia postala.
Relax ca si nea militianu e tot om, prost platit inca. Maine poate imparte si el pliante sau chiar o face, ca asta e bucuria de -25%.
Sincer la tg mures imi veneau dracii din cauza cutiilor infundate cu reclame, mai ales daca lipseam peste 4 zile, avand o perioada cutie postala inchiriata.
Pana la urma sunt oameni care vor sa faca un ban, nu i-as reclama pt asa ceva.
Ai spus o vorba mare, la fel si in seo, si cei ce mai practica spamul pe aici si pe dincolo, nu ma refer la mega spammeri.
In Bucuresti stie cineva daca trebuie aprobare?