-
Pambuccian ar putea fi incadrat la ce zici tu, 100R.
Mai e Iulian Urban care are o prezenta in online (nu materializata prin proiecte SEO in niciun caz), insa asta s-a remarcat mai degraba ca fiind unul din putinii romani amendati pentru SPAM.
In rest nu stiu pe altii. Probabil ca mai sunt dintre cei din comisia de la Telecomunicatii.
-
pai dau subiecte de scris pentru blogeri
senatorul Urban Iulian a castigat alegerile si sustinut de ceva site-uri puternice in spate, bineinteles ca a facut si ceva spam, si copiat articole, dar are cateva site-uri puternice in portofoliu, de exemplu vrajitorul.eu
-
Nu stiam ca vrajitorul.eu e al lui Urban. Spamul ma refeream ca cu blogul l-a facut. Nu pentru asa ceva a fost amendat?
Pambuccian stiu ca e actionar pe la mai multe site-uri vechi/puternice. Unul cred ca e rol.ro
Apropo, altii mai stiti?
-
-
Oradene, te rog :) Doar lucruri bune, care fac ceva pt industrie. Ca detine X mii de site-uri si s-a imbogatit, felicitari.
Ma intereseaza doar fapte bune pentru oamenii de seo.
-
Hai sa fim seriosi. Online-ul in Romania e atat de miiic... si SEO este o nisa si mai mica a online-ului. Cred ca sunt multe domenii si probleme in Romania mult mai importante care sa merite atentia unui politician :) Si-n plus, cred ca ne descurcam noi oricum fara ei. Ce sa faca el? Sa ne puna o pila la google?