-
Politicieni pentru seo
Pentru ca (iar) se apropie alegerile si (iar) ajungem la intrebarea Eu cu cine votez?, rog a se posta aici actiuni, fapte bune facute de politicieni care intr-un fel sau altul sprijina industria de seo si colaterale.
Insist: Doar fapte bune.
Multumesc
-
1nesco, abia ce am inchis un topic cu specificatia ca noi nu facem politica pe forumul asta. Iar Politica si SEO nu prea se pupa...
De buna voie si nesilit de nimeni renunti la topic? :))))
-
Nu e vb de politica in sens promovare ci de oameni politici care fac ceva pentru industrie.
Utopie probabil dar... poate a facut sau va face cineva ceva de apreciat.
De acord cu orice idee pozitiva, inclusiv cu renuntare la topic :)
-
Pai hai sa facem in felul urmator: vino tu cu un exemplu ca sa vedem daca isi are rost discutia. Asa n-o sa devieze nimeni de la subiect.
Altfel, n-as vrea sa discutam politica pe forumul asta, nici chiar alaturat fiind domeniului nostru.
-
@ 1nesco : Legat de industrie nu consider ca exista cineva prin Romania ce sa se preocupe de asa ceva, multumim seopedia ca exista ! Si scuzati offtopic-ul.
-
De unde?
Tocmai de asta ma gandeam ca poate stie comunitatea ceva: Actiuni pozitive strict legate de sprijinirea industriei seo.
-
Acum doi ani a fost o campanie pe Adwords care a starnit un thread fain aici pe Seopedia. Era vorba de o campanie care a acaparat la un momentdat TOATE spatiile de publicitate de pe site-uri. Si se vorbea de bugetul campaniei. Ma pun si caut, poate il mai gasesc.
Oricum, altceva in afara de adowrds nu cred ca se va face nimic. Pentru ca e prea putin timpul pentru SEO si nici nu vad ce rost ar putea avea. Asa mai degraba promovezi pe anumite kw-uri in functie de moment (cauta lumea candidatul x care nici nu si-a lansat campania azi -> tu faci o campanie negativa prin adwords pe numele lui)
-
Nu asta vreau: Om politic + actiune pozitiva pt industrie.
Nu stau sa ma uit la tv, sa citesc bloguri sau alte minuni.
Maine Tudi poate se face senator. OK, stiu ce a facut (omul cu manualul de optimizare wordpress si nu numai), l-am votat.
Intelegi acum ce gen de posturi ma intereaza? Poate totusi cineva a facut ceva notabil sau are ocazia acum sa o faca ;)
-
Nu stiu despre asa ceva, am vrut doar sa spun ca, poate exista vreunul preocupat de mediul online luat ca un tot, dar strict de seo, probabil nimeni. De fapt nu cred ca exista politician care sa inteleaga conceptul de seo, deocamdata, iar cand politicienii vor intelege ceva din internet vor aparea taxe peste taxe si o faca spam politic.
-
Super: deocamdata.
Poate pe viitor cineva se va gandi sa puna in platforma electorala "sprijinirea industriei seo si a activitatilor colaterale".
Prefer sa citesc despre realizari si oameni aici, decat sa pierd timp pe alte zone nelegate de seo.
Rog: doar fapte bune :)
-
Pambuccian ar putea fi incadrat la ce zici tu, 100R.
Mai e Iulian Urban care are o prezenta in online (nu materializata prin proiecte SEO in niciun caz), insa asta s-a remarcat mai degraba ca fiind unul din putinii romani amendati pentru SPAM.
In rest nu stiu pe altii. Probabil ca mai sunt dintre cei din comisia de la Telecomunicatii.
-
pai dau subiecte de scris pentru blogeri
senatorul Urban Iulian a castigat alegerile si sustinut de ceva site-uri puternice in spate, bineinteles ca a facut si ceva spam, si copiat articole, dar are cateva site-uri puternice in portofoliu, de exemplu vrajitorul.eu
-
Nu stiam ca vrajitorul.eu e al lui Urban. Spamul ma refeream ca cu blogul l-a facut. Nu pentru asa ceva a fost amendat?
Pambuccian stiu ca e actionar pe la mai multe site-uri vechi/puternice. Unul cred ca e rol.ro
Apropo, altii mai stiti?
-
-
Oradene, te rog :) Doar lucruri bune, care fac ceva pt industrie. Ca detine X mii de site-uri si s-a imbogatit, felicitari.
Ma intereseaza doar fapte bune pentru oamenii de seo.
-
Hai sa fim seriosi. Online-ul in Romania e atat de miiic... si SEO este o nisa si mai mica a online-ului. Cred ca sunt multe domenii si probleme in Romania mult mai importante care sa merite atentia unui politician :) Si-n plus, cred ca ne descurcam noi oricum fara ei. Ce sa faca el? Sa ne puna o pila la google?