Da, înțeleg. Nu neg, am spus că este penibil site-ul. Nu am făcut cu gândul de a-mi bate joc.
Te rog dacă se poate închide topicul.
Mulțumesc
Versiune printabilă
Da, înțeleg. Nu neg, am spus că este penibil site-ul. Nu am făcut cu gândul de a-mi bate joc.
Te rog dacă se poate închide topicul.
Mulțumesc
Next computer, Next software, pixar .. primul server world wide web din cate stiu a fost creat cu o "scula next", fonturile. Nu poti spune ca nu a ajutat la dezvoltarea tehnologiei ...
Am citit acum cateva zile ca la Apple mai sunt cateva proiecte care au la baza viziunile lui Steve Jobs, ramane de vazut dupa lansarile acestora daca compania isi va mentine aceeasi traiectorie ori tot succesul ii este datorat lui Steve Jobs. Desi mie actiunile companiei din ultima nu mi se par prea serioase, ma refer la"lansarea iphone 5, relansarea iphone 3gs..
Vad ca deja domnul bubu a luat ban pe cwr.ro O noua teapa facebook! - Pagina 2 si vad ca a dat redirect la iphone-gratis.info
Probabil l-au contactat cei de la hostgator.
Citat:
Greetings,
Thank you for bringing this to our attention. We have contacted the responsible party and are currently investigating the allegations to take the needful action.
If you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us.
Cheers,
Skip Cruse, GCIA
Security Systems Administrator
HostGator.com LLC
Exista speranta, totusi!
apoi,Citat:
105,342 Not Attending
- ultimii 14,070 sunt de-a dreptul prosti insa!Citat:
79,070 Attending
- astia ma tot gandesc ce s-au gndit ei! :))Citat:
13,210 Maybe Attending
Se pare ca nu numai...