weekend?
pentru unii s-a dat ora inainte, pentru altii ziua?
Versiune printabilă
Eu spun sa inchidem topicul asta, e plin de invidiosi si de "negativisti", iar un membru nou pe SP este indus mereu intr-o eroare gresita. La inceput evident ca stai pe Spy, si vezi ca tot apar noutati pe al 257 -lea (oricum e gresit 2 5 si 7 nu au nici o logica, 3 e numar prim, si nu apare in url ( greseala SEO), crezi ca totule o gluma platita cu catoafe de bac faidei si hop cand postezi si tu pentru diversitate, te trezesti cu un negativ.
E forum de SEO?
Atunci de ce nu imi scrie nimeni si mie cele 8 articole pe IT (am discutat cu colegu' ala ce are un avatar cu o tipa in costum de baie - sa-i dau 10 la schimb pe alta nisa, cica e ocupat), i-am scris de doua ori cu <h1> si tot m-a refuzat.
In afara de problema mai sus indicata, am incerca sa gasesc unde se discuta aici despre VFP (Visual FoxPro pentru ciine nu se pricepe), nu gasesc nimic pe SP, si nu mi se pare corect.
Ofer sfaturi SEO cui nu are nevoie! Comentez cand nu e cazul, ma bag in seama, ma zbat si totusi nu am mai primit un pozitiv de cel putin o luna! Rusine!
Inca un motiv in plus sa ma simt frustrat: ati inceput sa-l citati pe Perfu si Ovi Olaru ( daca e normal asa ceva nu cred, unul din ei cel putin e membru pe forum, iar unul a fost), eu sunt membru de 9 luni si nu ma mai citeza nimeni! evident din cand in cand ma citez singur, e si normal, mai ales cand nu mai am ce scrie pe panaramele mele de bloguri!
De ce nu fac SEO?
1) Pentru ca nu stiu.
2) Pentru ca nu vreau
si 3 si cel mai important pentru ca gugal schimba regulile din mers, pai eu am chef sa muncesc la greu si sa fac optimizare SEO la 100 de site-uri ca dupa aia sa imi dau singur disavowl ala? Evident ca nu!
Revenind la oile noastre, cred ca nu e normal sa nu poti posta in Market decat dupa ce ai 30 de postari - din alea de se numara - daca erau la Bar - Lobby - Fashion - sau macar la VIP (magazine) - astae un site nou de afiliere la care lucrez eu, era ok, asa trebuie sastau o luna si sa mai si postez un articol relevant - unic si evident cu o structura SEO corecta. Pana la urma cine stabileste densitate de Keyworduri si cine lungimea articolelor scrise pe SP?
Nu cred in minuni!
Am muncit de mi-au cazut mainile sa ridic un site pe locul 1 la " b i o g ra f i e a c t o r i ", si ? Nu s-a intamplat nici o minune, acum nu mai stiu despre cine sa scriu, m-am blocat! Asta nu e o minune, e ceva normal, uzual si evident banal!
Cum scriem corect gramatical?
In primul rand recitim ce am scris - ei bine nu am rabdare, timp si cate odata nici chef, ce pot sa fac? Rog content writerii de pe forum sa ma ajute si sa-mi corecteze textele, s-a mai intamplat, cativa tineri juniori mi-au atras atentia ca am sarit un spatiu, am inversat o litera - aici de fap s eface o conguzie, nu poti inversa doar o litera, trebuie minim doua!
Acum ca mi-am adus aminte de aia cu cartoafele - barabulele - stiti ce mi s-a intamlat azi? M-am intalnic cu un prieten din Chisinau - ca idee vezi ca scrie Hu la mine si pana acu cateva luni aveam IP de hu, ei bine, sunt la Chisinau - la moldoveni si faca afaceri cu ei, chiar o sa am nevoie de cineca sa-mi dea cateva PING-uri la un site al unei asociatii de locatatri de aici C C L 1 5 1 - sa urce pe 1 ca ma seaca - sta de ceva vreme pe 3 si culmea nu e competitie!
Revin la babarbule si la blec fraridei - apropos - conversii zero!!!! Mai rau ca in zilele rele! Asa, deci cum spuneam ma intalnesc cu pretinul ala si imi zice: O sa fiba un meci de fotbal, iati carsovicile si vino la sala! Sa nu uiti sa iei nausnicile cu tine! ce pna mea a vrut sa zica? Nu e in rusa, nu e in moldoveneasca, da nici nu inteleg. Help Me!
De cand sciru precis au mai scris cativa si am pierdut postul cu nr.8774, aici iar am ceva de comentat => de cand scriu aici nu am prins niciodata un post cu numar rotund. Prin urmare revin cu oferta: Am nevoie de 8 articole SEO de 350 cuvinte, pe nisa IT&C - ofer la schimb 10 pe alte niste (postate cu link nofollow la mine pe site-uri [sau la altii daca vor sa participe la concurs]
Concluzie: In SEO nu ai voie sa faci greseli, poti sa pierzi pozitiile in SERP sau saiei negative! Foloseste <h1> si <h2>, nu pune meta taguri cu sutele si mai ales scrie texte unice nu copy - paste!
Exact acelasi lucru am spus si eu aici, dar cu alte cuvinte. Sunt total de acord.
Nu ma injurati , dar ce parere aveti ?Cat castiga Romania? - YouTube ,
E cineva care a citit intreg romanul asta? Daca da, are de la mine o bere buna de la rece.
Ieri am prezentat horoscopul Seopedia, azi avem vremea.
Maine o sa prezentam zonele unde se da apa calda.
http://seology.com/shots/danutz-temp...125-173830.png
Am avut o conversie de aproape 3% de black friday. vi se pare ok ?
P.S. Unul din produse a fost cumparat de mine, dar nu se pune.
http://i.imgur.com/Ho1eWKy.png