imi vand punctuletul verde, 100 lei paypal, cine doreste vorbim prin pm.
Versiune printabilă
imi vand punctuletul verde, 100 lei paypal, cine doreste vorbim prin pm.
Daca vrei te ajut sa primesti si puncte rosii, gratis
rog un moderator sa-l baneze pe lovelife, aici nu se face off-topic. multumesc.
Vand advertoriale si link-uri ecologice.
Oferta valabila doar astazi.
Detalii pe PM.
Am un prieten care vine un site de cautari : Google .
Astept oferte pe PM, raspund cu drag tuturor, ca doar ii respect pe toti si am timp berechet.
Pachetul contine: domeniul + (.) + (ro) + / (dupa domeniu), stocul de rezultate, script custom. Se paote comanda si fara (.), gen gogole ro, sau fara (ro), gen google.
Scriptul este facut de el, dar pentru o suma modica se poate modifica. Poate genera rezultate la "comanda" si poate aplica filtre si penalizari diverse, dar repet, fiind custom, se poate modifica.
In pachet este inclus si tot contentul din site, inclusiv contentul oferit in rezultatele cautarilor.
Nu se ofera imaginea alaba de pe fundal, pentru ca este copywrite/r, dar pentru o suma modica se poate discuta.
Pentru cei cu adevarat interesati, se poate negocia si pentru alte extencii, gen . us, .hu, . bg si asa mai departe.
Oferta este valabila doar astazi si nu trimiteti oferte de pret mai mari de 100 euroi.
tu nu vezi ca numele de domeniu nu este nici macar premium, are o repetiei de doua vocale ce poate provoca probleme de pronuntie, sa zici merci daca iei pe el taxa de inregistrare, daca era cautari.ro scoateai ceva bani asa google.ro nu valoreaza decat maxim 50E
Nu va lasati pacaliti omul asta vrea sa va vanda o afacere fara viitor
Ofer 5000 de fani fake!
Cumpar 5000 de fani fake!