Eu pe aia de dupa mine sa nu ma ajunga (eu sunt pe pagina 89)
Versiune printabilă
M-a invatat un prieten (am mai postat pentru el pe-aici niste anunturi) cum sa-mi optimizez robots.txt.
De vreo cateva zile site-ul nu-mi mai apare in Google? Oare de ce?Citat:
User-agent: *
Disallow: /
Am un prieten care vinde advertoriale, link-uri site wide, pe un site care avea pr8 in trecut, dar acumare pr0 ca cica ar fi penalizat. De accea preturile sunt infime! Articol cu oricate linkuri, gratis.
Link site-wide, maxim 250 va avea site-ul, la 1 euro.
Beneficiati de transfer de pr, pentru ca linkurile sunt dofollow, dar si de penalizare.
Am colaborat, cu Dan, Maldini, si multi altii, care pot garanta ca au fost penalizati!
@Tom Intr-adevar, un tip serios, il recomand cu caldura. Prompt, iar penalizarea a poposit la nici o saptamana de la postarea propriu-zisa. Asadar, apelati cu incredere!
Bai, deci eu imi retrag toate ofertele de pe seopedia. Ma simt copiat.
Pana nu vine careva cu ceva nou io nici nu mai scriu pe forum.
Frate, corect, cat timp nu copiezi pr-urile esti doar "inspirat".
Cu Allah inainte maica. Ce-o fi o fi.
@Dan oricum am visat azi noapte ca lui google nu ii pasa de PR, deci practic furi toata prajitura si se zice ca doar ai gustat.
Astazi ma distrez la maxim pe seama cuiva care trambita in sus si in jos cum ca nu se 'vinde' pe 2-3 euro, dar cumpara din plin de la oricine prinde. Este al doilea caz intalnit in ultimele saptamani. Motiv de distractie, zic eu :D