Sarbatori fericite!
Versiune printabilă
Sarbatori fericite!
Sarbatori fericite !
Crăciun Fericit!
Crăciun fericit!
Am doua carduri cadou de la emag. 300 de lei valoare pe fiecare, valabile aprox 6 luni. Le vand cu 260 bucata.
Nu stiu daca merg impreuna pentru aceeasi achizitie.
Cand intra banii in cont, dau codul. Alte detalii pe skype. Sau PM si apoi skype :)
Colegi, s-a terminat febra sarbatorilor? Zic asa, ca as vrea sa revin pe forum. :))
temperatura, cum s-ar spune
LA MULTI ANI!
:) Cautam si eu ceva de cumparat pentreu ca eram beat .... si era deja luat! :)
Ataşament 4246
La multi ani!
Am de vanzare un monitor LED fullHD, benq, de 21,5". E un monitor obisnuit, fara pretentii de editare foto, dar care merge si arata perfect.
Pret: 200 de lei (pret corect, nu e nici pomana, dar nici umflat aiurea)
Il vand pentru ca nu imi mai treubie, sta degeaba pe aci.
Daca doriti detalii, PM.
Ajutor casa!
Salut. Am vazut mai devreme o casa la stiri...in Malibu, aproape de plaja si la OFERTA! Am nevoie de 1 milion de euro. Promit ca o sa ii returnez cand pot!
PS: Doar paypal(gift)!
Pentru exactitate:
Trebuia sa scriu "zi-mi-i" (vezi contextul).Citat:
Pentru MAXIMUL de offtopic si pentru ca "zi-mi" nu se scrie "zimi-i"
Accept oricand sa fiu corectat, nu-i o problema, chiar daca respectiva greseala s-a datorat neatentiei.
Mai nasol e sa faci greseli tocmai cand ii corectezi pe altii. Te-ai referit la maximul sau la maximumul?
P.S. Sa stii, in alt topic putem fi chiar prieteni...
@TotiColegii: Va dau orice tema de la Mythemeshop.com pentru 5$.
INFO: Considerati gestul ca pe un ajutor, nu ca pe o bisnita. Oricum temele lor nu merita 59$ iar ofertele sunt tot mai rare...
Modificarile au fost facute de acum doua luni, prioblema este viteza cu care circula informatiile pe internet. Se stie ca teoretic, impulsurile, curentul electric, au aceeasi viteza cu lumina.
Si despre lumina stim asa:
sursa: Times New Roman - Astronomii ardeleni au stabilit de ce lumina unei stele face mii de ani până la noi: Nu se grăbeCitat:
Cercetătorii ardeleni au conchis în studiul lor că lumina emisă de un corp ceresc face popasuri dese în drum spre planeta noastră, în special în preajma găurilor negre, unde îşi întinde un ziar, taie câteva feliuţe de slană cu ceapă şi bea un ţoi de pălincă cu luminile altor aştri din galaxie înainte să-şi continue itinerarul.
Asta explica tot:
Unde vd este viteza de deplasare a purtatorilor de sarcina.Citat:
Această viteză are o valoare foarte mică: pentru un curent de 10A printr-un conductor de cupru cu secţiunea de 10mm2 are valoarea vd=0,06mm/s.
Asta inseamna 21,6 cm/h adica 5,2 m/zi. De-aia e bine sa ai serverul acasa, faci imediat modificarile...
@Dan, poate va ajuta:
vBulletin redirection hack/infection only one time from Google - FIX
Multumesc, am transmis.
Daca considerati ca nu este normal asa ceva., rog distribuiti articolul pe pagini sau profiluri de FB, poate se aude undeva cum sta treaba cu pasaportul romanesc!
Data viitoare nu mai astepta sa iti expire actele.
Nici nu au expirat, expira in aprilie :) ideea e ca debilii nu vor sa-ti faca pasaport cu domiciliul in strainatate, singura varianta este sa-ti faci buletin romanesc, apoi pasaport cu domiciliu in tara, ceea ce evident ca nu-mi convine, sa ajung ca ala din germania care s-a trezit angajat in RO, desi nu era de ani buni in tara. Nu stiu de ce pe pasapoarte se mai pun inca stampile, cand poti merge cu buletinul... dar e o dovada ca nu ai fost in tara. Deci nu e vorba ca expira, pur si simplu nu vor sa faca .. si se invart in cerc , permis de sedere - pasaport! Unul fara altul nu se poate, doar ca evident strainii vor sa te legitimezi cu un act valabil romanesc ( in speta pasaport ).
Eu zic sa lasi gargara pe net si sa te muti matale repejor in Romania, unde mai gasesti o tara asa frumoasa ca a noastra. :) In plus, mai ai si pretentii de plimbat aiurea prin lume, pai ce, la noi la Sinaia la vila de 2 stele nu se poate, pretul oricum e ca-n afara. Plus experieta inedita de a admira 4 ore valea prahovei stand pe loc (in trafic). Ce pretentii la el domnule. :))
Numai la mine se vede o creștere spectaculoasa a rich-ului pe FB? De o săptămână vad ca impactul postărilor a crescut de câteva ori!
La fel si la mine cu reach-ul.
Eh, sunt amator la capitolul asta. :))
Folosesc cateva pagini de facebook doar sa dau share la articole de pe propriile bloguri.
Voi o sa va mai platiti taxele la stat? Dar amenzile? Care vrea sa facem o combinatie misto? In limita a 200.000, normal.
Chiar ma gandeam si eu, le datorez ceva banuti din cei 16% + sanatate. Ar fi sub 200 de mii, deci e ok. Ei o vor
Pai am de platit taxe pe anul trecut, deci ma incadrez :))
Un domeniu ravnit: https://www.name.com/account/ntld/wa...ea.hot&tld=hot
Pai celalalt era ocupat? Poate e mai de actualitate...