Era un banc, s-a prins si el, drept dovada nu se lasa.
Versiune printabilă
Un director pleaca cu secretara intr o delegatie. Ajunsi la hotel, pentru a scuti bani la cazare, cere o camera cu un pat. Se cazeaza si dupa ce raman singuri in camera, ii spune secretarei:
- Doamna, eu pentru ca sunt barbat voi dormi pe jos, dumneavoastra veti dormi in pat.
- Vai, domnule director, se poate? Suntem oameni maturi, cum se poate sa dormiti pe jos, vom dormi in acelasi pat..
- Bine, dar nu va deranjeaza? zise directorul.
- Nu, zise secretara, dar sa stiti ca eu dorm goala.
In prima seara directorul a nadusit, a doua la fel , a treia la fel, dar nu a facut nimic, abtinandu-se din rasputeri. Au plecat acasa fara a se intampla nimic intre ei si primul lucru pe care l-a facut directorul, cand a ajuns acasa a fost sa se duca la psiholog..
- Dl psiholog, uite ce s-a intamplat: am fost......., ii povesteste tot si cere un tratament pentru a se linisti. Psihologul, dupa ce l-a ascultat atent, i-a spus:
- Va duceti acasa si beti 6 galeti cu apa.
- Are vreun efect dl psiholog, ma vindec?
- NU STIU, DAR CAM ATATA APA BEA UN BOU
Oferta doar pentru cei cu minim 10 buline verzi!
Ataşament 3556
In Vitan se zice Giany, boss!
pe thandi nu o doresti?
Citat:
Thandi
An African name meaning loved one.
A beautiful, intelligent woman who is completely stubborn and always gets her way. She will make you fall in love with her and leave and completely crush your heart leaving you feeling empty inside.
When you try to come back into her life you realize she moved on and she refuses to give you another chance.
Poate va tenteaza!
Ataşament 3559
Degeaba ai facut "Aha!" ca n-ai inteles nimic.
Era un misto si atat...Te-am intrebat daca o doresti pe thandi, nu pe Thandi
Thandi ca nume, cu T mare, inseamna ceva, thandi cu t mic inseamna altceva. Am cerut schimbarea username-ului meu in "thandi" - cu "t" mic.
@ Antonio: E topicul de mistocareala, e adevarat ca nu prea fac mistouri, dar de data asta am facut.
E mai mult cu unorul involuntar ea...
Thandi ca nume si thandi cu t mic prenume. "my name is Thandi, Geany thandi "
Vand reteta SEO, Secreta!
Reteta este tinuta secreta de ani de zile si costa o avere. Reteta implica sute de ani de studiu si teste seo, de pe vremea lui Burebista este tinuta ascunsa.
Exista insemnari cu Vlad Tepes si Stefan cel Mare, care au folosit reteta cu succes, marturii scrise, cat si clipuri video.
Astazi eu o vand cel mai ieftin.
Va ofer o parte din reteta in 10 pasi:
1. se iau 2 oua si se bat bine (cele mai scumpe oua, se stie!)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
pentru 2-10, trimite sms la nr 9696, cu mesajul: reteta seo!
Daca e clienta, treci pe varianta tiganeasca:
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...6c&oe=559C5563
Va invit sa ne dedicam cateva minute din viata noastra literaturii universale. :D :D :D :D
(Clipurile sunt cu caracter "literar " nerecomandate minorilor.)
https://www.youtube.com/user/claytoncubitt/videos
mai intampina cineva probleme cu logarea pe cont yahoo? nu imi merge sa accesez adresa de email...
yeep. same shit here. Si nu, nu e bascalie.
mersi de confirmare. credeam ca mi-au hackuit contul sau ceva de genul :) o sa mai incerc maine sa intru pe el. zi faina tuturor!
aiurea, merge perfect, am intrat eu acum pe contul tau.
era pe fiverr mai devreme la vanzare
Ce usor se dau azi pozitivele! :)
Ataşament 3563
happy ppl are happy
Poate asta e mai ok. Ii perfecta pt ca o faci exact dupa inaltime si greutate!!!
Ataşament 3565
In atentia lui Tom!
Cred ca poti urma si tu sfatul colegului nostru nrb220, acela de a-l contacta pe Tim. Iata pasii care iti garanteaza succesul in cateva ore:
1. mail to: adsense-support @ google.com
2. pune in mail: In TIM attentiion. [neaparat doi de i deoarece aici e semnu']
3. pune cateva optiuni de biciclete, spune ca ti-ai dori una si nu stii care. Pune in attash niste urls indrumatoare ca sa isi poata face Tim o idee, something - "what is in your mind". Daca faci toate astea iti garantez ca vei fi viitor proprietar de bicicleta mult dorita!
Imi permit sa-ti mai dau si un sfat, asa ca intre amici, daca nu ai idee ce vrei Tim o sa-ti ghiceasca gandurile! Vad ca sfaturile de aici de pe forum sunt evazive si dureaza de ceva timp .... daca faci ce te invat eu garantat iti vei rezolva problema. Tim este de obicei foarte prompt, raspunde cateodata chiar si inainte sa-l contactezi. Eu comunic cu el prin telepatie, suntem amici de ceva timp.
Iti doresc succes si te rog sa faci update la thread unde sa pui raspunsul primit de la Tim!
:)) :)) :)) :))
Citat:
Femeile sunt ca un server web
400 Ваd Rеquеst - Ai venit la prima întâlnire fără flori.
401 Unаuthоrizеd - Căsătorită.
402 Рауmеnt Rеquirеd - Cină romantică.
403 Fоrbiddеn - Nu vreau să te mai văd, Măgarule!
404 Nоt Fоund - Astăzi ies cu prietenele.
405 Меthоd Nоt Аllоwеd - Nu, nu pe la spate...
406 Меthоd Nоt Ассерtаblе - Nu fac sex oral!
407 Рrоху Аuth. Rеquirеd - Trebuie să o întreb pe mama.
408 Rеquеst Тimеоut - Ştii de cât timp nu m-ai sunat?
409 Соnfliсt - Cine era blonda de aseară?
410 Dосumеnt Rеmоvеd - Divorţăm!
411 Lеnght Rеquirеd - şi ASTA numeşti tu lung?
412 Рrесоnditiоn Fаilеd - Fără prezervativ?!
413 Rеquеst Еntitу Тоо Lаrgе - vai, e PREA mare!
415 Unsuрроrtеd Меdiа Туре - nu-u-u-u, în patru nu e interesant.
500 Intеrnаl Sеrvеr Еrrоr - sunt pe stop.
501 Nоt Imрlеmеntеd - hmmm, e ceva nou pentru mine...
502 Ваd Gаtеwау -... bleah, e sărat!
503 Sеrviсе Unаvаilаblе - scuză-mă, astăzi mă doare capul.
504 Gаtеwау Тimеоut - şi asta-i tot?!!!!
Caut traducator - ofer salariu motivant!
Citat:
Va cer o parere:Cand am intrat an inpresa ce lucrez meau spus ce munca ce o am de facut apoi cu tinpu au anceput sami demai multe de facut la munca copanerulu.Ear acuma ma pune sa fac si curatenia ca nu mai ai fata para curatenie. Dar salarul nu mi lau urcat de 3 ani.Voi ce ati face de ati fi an situatia mea
Ios ciel ma bun tradcatur, maia les dac mamotvezi corespiunzetori.
Ajtiep salar