Cel mai probabil.
Scz domnu' Dan ca ma bag peste domnia voastra. :)
PS: si pe mine m-a distrat la momentul respectiv exprimarea in contextul dat.
Versiune printabilă
Iar se activeaza antivirus cand postezi.
Omu vinde PR fake, 2dor recomanda, Dan e nebunul?
Eu sunt nebunul! Recunosc -> vezi si zi daca nu e asa! Pana mea, la asta nu am gasit afiliere!
Ma, de ce demolati voi taraba omului?
E ca in viata reala. Tom cumpara un tricou polo de la Ralph, altcineva il cumpara din piata de la Rahova :D . Sigla e aceeasi.
Ce aveti voi cu oamenii care vor sa cumpere chinezarii? Cine cunoaste, nu cumpara. Cine cunoaste si cumpara, isi asuma riscul. Cine nu cunoaste si cumpara .... ghinion. Sa puna mana sa citeasca seopedia din scoarta in scoarta.
incearca cmd -> format c:
Corect, pana la un punct. Cand vinzi tricouri fake Ralph intr-un magazin Ralph, lumea se uita ciudat la tine si de cele mai multe ori te dau afara, de foarte putine ori te roaga frumos, sa iesi:)
@rapsodia. Yahoo nu are black friday, pentru ca nu are trafic, nu intra nimeni pe yahoo.
Pai stai, daca io vin si-ti vand un imac de 17" si il pun si pe Tom sa jure ca e pe bune... si cand ajungi acasa vezi ca de fapt e un pentium2MMX, nu te superi? Nu esti ofticat si pe mine ca te-am pacalit si pe Tom ca te-a mintit?
Nu exista legi in Romania care sa apere consumatorul de fake-uri? De ce sunt alea? De fenta asa?
Clar ca nu intra mai nimeni, m-a amuzat cautarea nu intelegeam de unde a aparut un client .. ca nu am promovat nicodata caucicurile! :)) Asta e cu unde dai si unde crapa!
OFF: oricum am observat o crestere cu 10% a traficului din Yahoo si Bing. o fi de bine, o fi de (geaba), ramane de vazut!
Pai ori suntem pe un forum de seo ori nu mai suntem? Plecam de la premisa ca cine stie seo (wtf it really means) face distinctia intre un page rank chinezesc si unu bun. Mai putin cei care recomanda asa ceva :)
@Tom, te inseli. Pentru ca marketul seopedia sa fie un magazin Ralph, ar trebui sa fie cu circuit inchis, eventual pe baza de abonament, un loc unde accesul sa fie extrem de greu. Deocamdata ... hai sa zicem ca e un mic Niro ....
@Dan , comparatia ta cu imacul e un pic fortata. Ar fi mai degraba valida o comparatie intre o piesa auto originala si una aftermarket. Cumperi acelasi lucru, diferenta o face calitatea produsului.
Eu o sterg, ne vedem maine la Black Saturday!
http://www.e-4com.info/wp-content/up...13/11/F-16.jpg
Nu ma insel. Vinzi PR fake pe un forum cu si despre SEO. Nu e nevoie de circuit inchis, e nevoie de reguli clare pentru tepe.
Nu este acelasi lucru. Daca cumperi o piesa aftermarket, ai platit ceva, care e posibil sa mearga (functioneze) o perioada. PR-ul nu este un bun fizic, asa ca primesti nimic, cu un bonus: risc de penalizare (la cate link-uri vandute sunt).
Platesti o sampanie de 100 euro, primesti o sticla cu apa de la robinet. Recomand!
-----------------------------------------------------------------------------
Oare? Cred ca sunt 99% din useri care considera "recomandarea" reala, din care sunt sanse mari ca o parte sa si "plateasca". Cum ai realizat tu, ca este o gluma?
Unii considera PR cifra care apare intr-un tool de browser. Au nevoie de un "recomand" de la un user cu reputatie si s-au ars. E vina lor? Cu siguranta. Dar de ce sa acceptam prosteala?
Daca eu pun anunt ca vand un link de pr8 la 30.000 euro, toti o sa ma injure si o sa compare pretul fix cu alt post similar (recomandat) din trecut.
Pai Pr8 se vinde cu 20 usd, tu vrei sa ne "prostesti" cu 30.000 euro? Are sens sa mai explic ca era fake, cand exista recomandari?
Pai si de ce postam aici (bar&lobby) si nu fix acolo unde e buba (postul de vanzare), ca niste oameni cu simt civic?
Cine o sa mai vada aici ca dan a zis aici (pagina 858 dintr-un topic la misto; el, in nebunia lui, zice ca e singurul despre seo, eu am mai identificat inca 4-5 pe langa asta) ca poate el e nebun ca i se pare e fake PR si ca eu l-am aprobat ironic?
Pentru ca:
1. regulile interzic
2. am semnalizat acest aspect din prima zi, fara sa se ia nici o masura
3. bulinele rosii sunt de la mine
4. am postat deja de cel putin 5 ori ca este fake
5. daca nu posta 2dor, nu consideram ca cineva poate lua in serios un astfel de anunt si NU cumpara nimeni
6. mi-am propus sa postez doar aici si unde ma intereseaza, personal, dupa cate discutii din zilele trecute
7. majoritatea celor care sunt useri (ne) seriosi seopedia, citesc 257
PR8. etc.
Solutii, nu vorbe : Mutat topicul cu vand pr 8 la sectiunea bar si s-a rezolvat problema.
Acest topic, umbland liber pe seopedia de doi ani si doua luni:
http://24.media.tumblr.com/d8985c8a9...lh1io1_400.gif
Domnu cu "magazin pescuit online", care esti?