Se pare ca Emag se extinde si a inceput sa-si mareasca oferta comercializand jucarii prin parteneri certificati . in cazul de fata Doron Land.
Sa fie acesta inceputul unui Amazon romanesc?
Interesant
Versiune printabilă
Se pare ca Emag se extinde si a inceput sa-si mareasca oferta comercializand jucarii prin parteneri certificati . in cazul de fata Doron Land.
Sa fie acesta inceputul unui Amazon romanesc?
Interesant
O sa ma uit.
Ca idee, e super.
In locul lor as intra inclusiv pe turism/vacante. Niciodata nu stii care nisa aduce mai multe venituri sau care o sa pice.
chiar ei au zis ca vor sa devina amazonul romaniei si incet incet s-apropie
Personal sunt foarte multumit de serviciile emag si ma bucur sa vad ca incep sa aiba din ce in ce mai multe produse.
Cumva devine un agregator de produse? Pff, isterie pe unele bloguri de specialitate...
Neah, n-aș crede - mai ales că acum Google are ce are cu agregatoarele. Cred că vrea mai degrabă să devină cel mai magazin online cu de toate :D
Va dura un pic până se vor obișnui oamenii să cumpere de toate de la eMag, dar cred că va fi un succes pe termen lung, mai ales pentru că cei de la Asesoft se pricep să se înțeleagă cu furnizorii în așa fel încât să fie benefic pentru toți...
Hmmmm... în acest caz poate e cea mai mare greșeală făcută de eMag până acum?
eMag Marketplace... Amazon + eBay?
Si pe Amazon vand firmele partenere, nu doar ei, deci cred ca in directia asta vor sa mearga.
Platforma e lansata de 2-3 saptamani, inclusiv cu vanzarea de jucarii.
Krumel, cum sa fie agregator de produse? Da, ei apar in Google pentru nush ce jucarie. Dar cand intrii pe linkul respectiv chiar poti sa cumperi jucaria de acolo.
Aceasi jucarie apare si la shopmania spre exemplu, dar cand intrii pe pagina respectiva si vrei sa cumperi produsul, esti redirectat catre alt site.
E o diferenta totusi intre cele doua mecanisme.