da...intr-o ora ajung acasa...am gasit si domeniu .ro si ma apuc de treaba.
Versiune printabilă
da...intr-o ora ajung acasa...am gasit si domeniu .ro si ma apuc de treaba.
Cateva ide noi de site-uri pentru 2013? Ce credeti ca ar merge, vreau ca in 2013 sa dezvolt cat mai multe proiecte :D
@crt Am cam de toate as putea spune, iar cel mai mult imi place sa aud idei de proiecte, iar care ma atrag sa fac cercetarea si sa vad merita sau nu sa intru.
@IonutToma calitatea este obietivul meu principal cand imi lansez un nou proiect, foarte rar cumpar linkuri sau ... deci sunt deacord cu tine, daca ai continutul de calitate atat pentru vizitatori, cat si pentru google nu mai ai nevoie decat de rabdare si timp, normal si cunostintele de care vorbea crt.
Daca aveti idei si aveti placerea sa le dezbatem eu sunt prezent :)
Fiindca tot ati reinviat acest topic, va cer o parere in legatura cu un proiect pe care il am de ceva timp in minte.
E vorba de 2 bloguri intr-unul singur: blogul LUI si blogul EI.
Vreau sa fie ceva pentru personal branding si branding al perechii. Fiecare va aborda articole de interes pentru domeniul profesional in care activeaza + interes general.
Partea grafica va fi ceva deosebit insa nu am gasit o platforma care sa se muleze pe ceea ce vreau eu.
Informatiile vor fi selectate foarte atent si fara inutilitati.
Eu nu intentionez sa il fac pentru a produce bani ci pentru branding personal (promovare ca si profesionist in domeniul de activitate ceva de genul cv online).
Acum sa vedem daca picam de acord ;)
Poti face doua bloguri separate (doua domenii diferite), daca vrei sa le poti particulariza pe fiecare separat fara restrictii si bineinteles le legi impreuna cu un meniu comun.
Prea banal, dupa ce am inteles eu, danieladinca vrea sa faca ceva mai iesit din comun decat atat, ideea este foarte buna dar trebuie gasita o solutie. Un articol spre exemplu este un lucru comun din viata de zi cu zi privit din 2 perspective diferita, cea feminina si cea masculina. Ceva de genul ar dezvolta notiunea de empatie in viata de cuplu si nu numai, trebuie sa invatam sa ne intelegem reciproc in 2.