-
Idei de afaceri
Venind in intampinarea celor care doresc obsesiv sa obtina idei de afaceri pe web si a acelora care cred ca daca au un site atunci cred vor umbla cainii cu covrigi in coada (si astfel taie cu anii frunza la patrupedele mai sus mentionate) am realizat un research extrem de serios si am ajuns la solutia ca aceasta poate fi singura solutia viabila: clickme.
-
Da, e ceva ce merge bine in special de azi primavara.
-
Marius ai dreptate, s-ar putea sa mearga foarte bine. |Investitia initiala nu este foarte mare, ma refer ai pentru o franciza(afacere la cheie).
Castigurile online trebuie investite si offline, eu asa cred. Sper sa ajung si eu sa castig online suficient sa imi pot cumpara o asemenea afacere.
Covrigii merg, pentru ca sunt ieftini si buni.
-
Cautati detalii si despre plantatile de nuci. Eu o sa plantez un hectar la primavara :)
-
Da, pancu la tine merg si nucile ca esti tanar si vei apuca sa le si culegi, altfel ... :)
-
Citisem mai demult despre un tip care culegea trufe. Cunostea zonele si se plimba prin tara cu vreo 6 caini in functie de sezon ca sa le culeaga. Din cate tin minte facea undeva peste 20k euro pe luna.
Ar mai fi o idee cu ciupercile gen champignon, dar e cam mare investitia in utilaje, sere, etc., greu de facut fara niste fonduri europene.
-
Parerea cuiva din domeniu.
@Empire : eu cumpar la mine la supermarket(nu in Ro) champignon la conserva facute in...India. Si castraveti murati cornichon, tot de acolo. Nu stiu daca fondurile europene pot bate costurile lor...
-
champignon era doar un exemplu pentru ca nu imi vine chiar acum alt soi in minte, exista ciuperci care ofera rentabilitate mai mare, cresc repede, dau mai multe culturi pe an, si nu exista sa nu poti bate pretul alora din India, ca si ei au aceleasi costuri ca si tine + costuri de export. Aici nu vorbim de telefoane sa zici ca ei le produc in masa si atunci li se reduc costurile de productie.
Eu ziceam de fonduri europene doar ca investitie initiala in utilaje.
Tot pe agricultura ar merge si capsunile.
-
covrigaria deja incepe sa scartaie ca si afacere. deja sunt la toate colturile . am vazut covrigarii care s-au inchis in 3 saptamani de la deschidere. am vazut de asemenea covrigarie deschisa la 10 metri de alta , in ideea "daca ala face bani sa fac si eu".
-
Pai daca nu mai merg covrigii, atunci faceti gogosi :D