Salut,
Vreau să cumpăr un template Wordpress de calitate dar care să nu fie semnat de firma producătoare, un fel de whitelabel pentru firme de design.
Mulțumesc,
Vladimir
Versiune printabilă
Salut,
Vreau să cumpăr un template Wordpress de calitate dar care să nu fie semnat de firma producătoare, un fel de whitelabel pentru firme de design.
Mulțumesc,
Vladimir
Scoate semnatura dupa ce il cumperi.
css chreme
elegant themes
smasing magazine
si alte 100 de siteuri in afara de astea.
[....] is mai ieftine acolo.
Elegant themes recomand si eu
am citit rapid intrebarea si am sarit esentialul, te uiti dupa Developer licence, e cu mai multe zerouri dar e ce vrei tu.
Recomand themeforest.net
studiopress.com/themes
themegarden.com/category/themes/
themify.me/
Mie-mi plac woothemes.com foarte mult.
Teme adevarate si de calitate inalta gasesti in putine locuri, iti recomand 2: Theme Junkie | Premium WordPress Themes si bineinteles, pe care il stiti si voi, Premium WordPress Themes, Web Templates, Mobile Themes | ThemeForest
ElegantThemes si WooThemes fac legea. :-)
templatic, themeforest.
themeforest cred ca este cel mai ok din punct de vedere al preturilor desi poate nu este chiar 100% ok din punct de vedere al calitatii templates-urilor.
Si eu recomand themeforest.net. Desi temele sunt ieftine si foarte bune, baietii de acolo chiar ofera suport calumea. Se intampla sa am probleme cu o tema de a lor, iar baietii s-au oferit sa ma ajute umbland prin FTP deoarece eu n-am gasit buba si etc. Din partea mea au o bila alba cat globul pamantesc.
Acum si magazinele astea online de templates-uri (gen themeforest, elegantthemes si woothemes) au atat avantaje cat si dezavantaje, ideea este ca daca doresti un template si iti place foarte mult de acesta, nu cred ca conteaza daca il vei cumpara de pe oricare magazine prezentate de colegii nostrii. Parerea mea.