Hai sa ne mai descretim putin fruntile de la posturile acide din ultima vreme si sa ne gandim la un scenariu foarte nefericit pentru multi dintre noi.
Tu ce ai face daca maine n-ar mai exista internetul ?
Versiune printabilă
Hai sa ne mai descretim putin fruntile de la posturile acide din ultima vreme si sa ne gandim la un scenariu foarte nefericit pentru multi dintre noi.
Tu ce ai face daca maine n-ar mai exista internetul ?
Daca n-ar mai fi internetul, as lega multe calculatoare in retea si as lua-o de la capat.
As fi trist ca as cheltui fffffff multi bani pe telefoane, faxuri, sms-uri.
As calatori mai mult. As da "search live", adica as umbla prin o mie de magazine pana as gasi ce am nevoie.
D'astea.. nu stiu nu stiu... :)))
Eu ma asteptam sa vad si cum v-ati reprofila, considerand ca pentru o mare parte din membri internetul e principala sursa de venit.
Si eram sigur ca o sa vina cineva sa spuna ceva de genul asta "Daca n-ar mai fi internetul, as lega multe calculatoare in retea si as lua-o de la capat. " :))
Pai as face un job ne-legat de internet, evident.
Mi-as citi blogul in marile orase, in pietele principale, poate asa am si eu mai multi "cititori".
As merge la cinema sau as imprumuta casete VHS :)))
Auzi, dar daca nu exista internet.. raman cu camera digitala si cu laptopu, da? Sa ii trimit lu mama poze prin posta? pe CD?
Pai intai as muri :)) Si dupa aia mi-as deschide o taraba unde sa-mi vand cosmeticele :))
Eu ma gandeam ca daca-i pui intrebarea asta lui Rupert Murdoch, ramai cu el pe constiinta ca probabil face infarct cand se gandeste ce frumos ar fi sa-i mai cumpere cineva ziarele :)
Cat despre tarabe, cred ca ai fi vecina cu emag, marketonline etc :))
Chiar sunt curios ce joburi ati urma. Eu chiar nu-mi dau seama ce as putea sa fac :(
Aia de traiesc din adsense sunt cei mai jmecheri. O sa agate lumea pe strada si o sa le zica: bai, ce cauti? adidasi? hai ca te duc io la o taraba jmechera rau.
Aia de traiesc din clickbank - cei mai nenorociti, mai rau ca martorii lu iehova.
Aia de traiesc din hosting - o sa se ocupe de administrarea tarabelor
Aia de traiesc din combinatii cu domenii - trafic de locuri de tarabe
Providerii de net: taxi de acasa pana la tarabe si pana in piata centrala unde isi citesc bloggerii blogurile cu voce tare
saiturile offline:
youtube - in fiecare oras, o sala cu 100 de televizoare si o biblioteca cu casete VHS din care sa alegi, aruncate pe rafturi fara nici o logica
facebook - un zid pe care in mod normal ar fi grafitti, care acum e plin de poze si comentarii. Plus cutiute cu nisip unde sa ne jucam farmville
google - trimiti o scrisoare cu cererea si primesti raspunsul in aprox 14 zile lucratoare, tot prin posta
seopedia - o masa intr-un bar plina de hartii pe care le citesc si le completeaz membrii ocazional. topic - tarabele de mai sus
Probabil ca as duce-o un pic mai bine, am ceva utilaje de tiparit care acum mai mult someaza..........Cred ca daca nu ar mai fi maine internetul s-ar vinde mai multe carti...........deci as avea de lucru. As tipari carti, poate chiar as ,,posta'' pe hartie.