Eu cred ca m-as arunca-n Crisul Repede, pentru ca majoritatea banilor mei sunt in conturi Paypal/Moneybookers sau pe la unele case de pariuri si prea putini in banca :)) Deci as ramane si lefter si fara sursa de venit.
Apoi poate m-as apuca ori de pariuri ilegale, ori nu stiu... poate as intermedia pariurile la casele de pariuri de la "coltul strazii". Cand eram mai mic, nu ma lasau alea sa pariez ca nu am 18 ani, si mereu trebuia sa imi caut unu "mai mare". Asa ca o idee buna de afaceri ce mi-a venit acuma: As paria pentru copii contra comision. Eu le pun biletele lor ca ei nu au voie :))
Acum revenind serios la discutie, e un scenariu horror asta pentru mine. Tot ce stiu sa fac are legatura cu internetul si calculatoarele. Pana si mancare mi-am comandat de pe internet... haine, carti, gadgeturi, etc. . Sunt sigur ca o sa ma si insor candva pe internet (deci printre altele, as ramane inclusiv burlac pe viata).
Un fel de solutie de back pentru mine ar fi domeniul juridic, doar ca mai am nevoie de ani buni pana cand as putea sa spun ca pot trai de acolo, fara alta solutie de venit (tocmai de asta... acum e DOAR "hobby" toata scoala pe care o fac in directia asta). In timpul asta as avea nevoie de o noua sursa de venit dar zau ca nu imi dau seama unde m-as vedea angajat, intr-o zona fara legatura cu internetul sau calculatoarele. De fapt, dupa modul de viata cu care m-am obisnuit acuma, zau ca nu ma pot imagina nici macar angajat (cu program fix, cu rutina). Cu banii pe care-i am, nu prea se pune problema de vreo investitie undeva, ca-s prea putini. Poate as lua in calcul si agricultura, dat fiind ca am bunici/casa/pamant la tara :P (stiu da si cu sapa, la o adica, pt ca mi-am petrecut mult vacante acolo) Aici poate ar merge cu niste investitii mai mici. Marea problema ar fi caaa... n-as avea de unde sa ma documentez, internetul fiind mort.
Cred ca totusi raman la ideea de a ma arunca in Cristul Repede.