Salutare :)
Stateam si ma gandeam ca ar fi cool sa facem un Seopedia Round-Up. Undeva frumos, gen la munte. Si nu 2-3 oameni, ci (mult) mai multi.
Credeti ca e o idee buna?
Versiune printabilă
Salutare :)
Stateam si ma gandeam ca ar fi cool sa facem un Seopedia Round-Up. Undeva frumos, gen la munte. Si nu 2-3 oameni, ci (mult) mai multi.
Credeti ca e o idee buna?
Noi vorbim de asta de mult timp, dar nu prea ne-am adunat :)
mai vinde un banner :)
Mi-ar face si mie placere dar bineinteles sa nu se interesecteze cu alte intalniri.
Inca se "lucreaza" la asta din cate stiu :)) Si eu abia astept o iesire la munte undeva.
E pacat sa nu mergem. Nu de alta dar pana si farmacistele din online au avut un eveniment de genul asta :))
Eu si nofer venim cu pastrama :))
Ce e nofer asta? Vrei sa zici sofer.. sau somnifer? Sau cum? Sau e vreun acronim?
A vazut nevasta mea mesajul tau si nu ma mai lasa :dCitat:
Dragos, ok, eu aduc fetele =))
zi ca asa vb noi astia de pe seopedia:) ce faci fata, ai mai crescut in google?
Tocmai KRM. In SEO totul difera. Daca in viata reala de exemplu iti inseli prietena, in SEO se numeste duplicate content.
Ideea e sublima, mai ales daca se va si concretiza. Iar fetele ... sper sa nu fie 40GB.
@Emil, buna asta cu duplicate. Ma intreb, spam sau linkfarm ce conotatii or avea...
farm`u ala suna bine ;)))
In ala ordine de idei va astept pe la Brasov sau prin imprejurimi :)) ma inscriu si eu daca se face ceva :)
Scuze de offopic dar sunteti inacceptabil de tari :)
Unde e butonul ala cu "acest post e util"?
Pe la 4 dimineata cugetam cat adevar a grait emil :) Dar mike deschide perspective noi :))
@emil: profunda gandirea. ai copyright pe ea, e vreo traducere? vreau sa mi-o pun in status. merita :)
La naiba... deja ma gandesc serios la un "Link farm" :rolleyes:
Matei, mai exista un sinonim pentru inselat: Cod 300 (Multiple Choices) sau 101 (Switching Protocols). Bine ca daca esti prins rezulta 409 (Conflict), sau chiar 410 (Gone). In modul ideal vrei sa fi 404 (Not Found). Asta e codul meu preferat cel putin =))
1nesco, nu e luata de nicaieri, pur si simplu mi-a venit pe moment :))