Postat în original de
Inamicu
Lui netul nu ii transmit decat atat : Cainii mor de drum lung iar prostii de grija altuia (asta e un proverb in caz ca nu stie...),e o cantitate prea infima pentru a fi luata in seama,tot se bate cu pumnii in sutien ca are caracter e doar un moldovean fara viata,toata ziua sta pe forumuri si urmareste sa vada pe unde mai postez eu,el vorbeste de porcaria mea de site,porcaria mea de site e o idee originala care nu mai exista in Romania sub forma pe care am dezvoltato eu,dar site-ul lui e copie yahoo ,vai de capul lui,ma cobor la mintea lui ca n-am ce face m-am saturat de el,aici am vrut un review ca asa spune numele categoriei dar se pare ca nu mai am loc pe net din cauza lui netul ... get a life dude si eventual a wife ca te agiti ca un prigat si ai mai multa energie decat un red bull ...
Explicatie :
Eu mi-am vazut intotdeauna de treaba mea,pe softpedia eu nu am postat decat odata mi sa sters topicul si am renuntat,iar pe celelalte forumuri am postat in categoriile corespunzatoare pana cand aparea netul cu filozofia lui si cu softpedia si ma denigra asa cum o fface si aici,am avut topicuri + ban de exemplu pe invatam.net la categoria pentru promovare site-urilor,numai din pricina ca netul nu are alta ocupatie decat internetul si implicit urmarirea mea pe net + ca ii cunoaste pe tipii de acolo,pai cat sa mai rezist ? m-am saturat si eu de acest specimen de om.Daca am postat pe softpedia un review desi am observat apoi,sunt interzise ,el acum a ramas blocat pe spam ca fac spam peste tot,spam este atunci cand postezi ceva ce nu-si are locul in acea categorie,dar acest topic sau ma rog acel topic in care am postat pana sa-mi fie mutat postul era special pentru review ,acolo se aflau si alte site-uri,dar vad ca a fost mutat,acum va urma ban... chiar daca initial am postat unde trebuie ... sau review-ul unui site nu-si are locul in categoria review ?