Acum, teama mea este sa nu dau inapoi daca am facut pasul asta, ca asa se intelege dintr-un post de aici de pe forum..
ma puteti sfatui daca sa renunt la acest serviciu sau nu ? nu prea ma descurc la "cantarit" aceste inscrieri in directoare..
Versiune printabilă
Acum, teama mea este sa nu dau inapoi daca am facut pasul asta, ca asa se intelege dintr-un post de aici de pe forum..
ma puteti sfatui daca sa renunt la acest serviciu sau nu ? nu prea ma descurc la "cantarit" aceste inscrieri in directoare..
Mi se pare o aberatie. Da, i-au ochii omului cu cifra 1000 de directoare dar cine se pricepe nu are cum posibil sa apeleze la asa ceva. Dar unii or sa inscrie, si nu or sa obtina nimic ( sau poate chiar o sa aiba pb cu rankul pentru ca probabil se foloseste acelasi text ancora si... 1000+ linkuri peste noapte cu, basca, acelasi text acora arata cel putin dubios ) si tot la oameni ca noi or sa apeleze... e greu sa te arzi dar pe urma sufli si-n iaurt!
Si daca cele 1000 de directoare ( care din posturile anterioare reiese ca au cam acelasi ip ) or sa intre in vizor ca siteuri ce fac spam?!? ( au toate sansele daca inscrierile sunt automate si folosesc aceleasi date peste tot! ). nasol moment...
Despre inscrierea in directoare mi se pare utila inscrierea in primele ( aproximativ! ) 50-100 de directoare de pe dirpedia.ro . Mai departe si eu fac calcule...
PS: seopedia.epiata.org - unul dintre cele 1000 de directoare...
Andrei, iti multumesc pentru post! Am sa las serviciul on pentru 2 saptamani si am sa vad rezultatele, daca scad in serps am sa il redirectionez spre google si am sa trec cei 79.90 ron la pierderi :|
nu este obligatoriu sa scazi in serps ( sunt multe lucruri care trebuie luate in calcul - cel mai probabil se pot devaloriza cele 1000+ linkuri dar nici asta nu este ceva sigur si valoare ridicata oricum nu pot avea deci... ). Dar daca siteul este nou si are putine linkuri si primeste 1000+ ibl repede este posibil un Google dance ( eu am patit asta de curand si rankul si-a revenit peste o saptamana ). N-as vrea sa ajungi in situatia unui G dance ( ceva temporar ) si astfel sa redirectionezi degeaba...
Din cate directoare web sunt putine te ajuta cu ceva
La 10 euro/6 luni se cam justifica un test.
De apreciat ca au date de contact.
Din pacate (am intrat la intamplare pe un link) linkul nu e pus pe anchor text. Doar pt transfer de pr... nu vad sensul, chiar si la doar 10-15 euro.
In concluzie.... inscrierile manuale nu vor da faliment.
Sint sigur ca multe directoare web au baza de date comune se observa in postari