se considera ca am participat si eu la investitia asta :)
Versiune printabilă
se considera ca am participat si eu la investitia asta :)
DELETED. Era o stire fake, se pare.
Un student repetent din România a dat pe spate americanii. „Facultatea te prostește!” este motto-ul tânărului devenit milionar în dolari citisem stirea acum 2 ani pe evz.ro (insa acum nu o poti citi din cauza hieroglifelor :D ) iar azi am intrat iarasi pe site-ul lui Mihai Cristian Micle, freshome.com, din greseala, afland ca pagina lor de facebook a fost furata :)
Intre timp au mai aparut diverse articole despre tip...Timi_oreanul de 27 de ani care _i-a fcut un site de trei milioane de euro - BusinessMagazin
Da unu din ce ati insiruit nu are o afecere pt romani. toti lucreaza cu straini
De acord cu ce ai spus tu Prometeu, si am sa completez si cu faptul ca e greu sa cresti o afacere pentru ca rar vei gasi oameni corecti si muncitori cu care sa lucrezi.
O afacere merge cat timp o gestionezi doar tu si cel mult cativa oameni apropiati. Cum ai nevoie de angajati, lucrurile se schimba.
Din punctul meu de vedere, mentalitatea este o piedica in randul multora care viseaza sa se imbogateasca din online. Cei mai multi arunca un site pe internet si , pun cateva informatii , iar a2a zi spera deja sa vada niste conversii sau contul de Adsense cu 20$ pe plus. De 2 ani sunt in strainatate si am avut ocazia sa vorbesc cu oameni care au reusit cu diferite proiecte in acest domeniu. Chestia este ca tot ce fac ei , o gandesc intr-un mod constructiv, exista multa implicare , iar pana la urma conteaza foarte mult si mentalitatea publicului. Din pacate in Romania, o mare parte din consumatorii de online tind sa fie foarte critici in legatura aproape orice aspect pe care il intalnesc . Pana la urma toate se leaga. Spun asta pentru ca majoritatea dintre cei care detin un business in online, nu pun accentul pe dezvoltarea dezvoltarea si educarea utilizatorului. ( VOR PROFIT PESTE NOAPTE ), de aceea il bombardeaza cu oferte peste oferte, il informeaza prost si nu tine cu dintii de un client nou. Multi nu inteleg ca intr-un business, trebuie sa investesti atat timp , cat si bani , iar banii sunt cea mai mare problema . Exista o gramada de site-uri care ofera diferite servicii, site-uri realizate de mici antreprenori care nu au idee cu ce se manca exact ceea ce fac ei, iar o problema in acest sens o reprezinta si faptul ca nu au de unde sa invete toate aceste lucruri in detaliu, iar cei care au se zgarcesc sa investeasca in dezvoltarea lor personala. As mai putea sa punctez si faptul ca in Romania si scoala este o problema. Spun asta deoarece in majoritatea scolilor din Europa, programele scolare includ inca din scoala generala materii pentru dezvoltarea personala , educatie antreprenoriala, iar elevii sunt incurajati sa vina cu idei si sa participe activ la evenimente si internship-uri ( nu imi vine alta denumire in minte ) pentru a vedea pe viu ce se intampla , cum se intampla.
Exista foarte multe aspecte de acest gen care sunt foarte importante , iar din pacate nu se pune accent pe ele.
"Steve Jobs de Romania" - Steve Jobs de România. Cum a reu
Ce parere aveti de ce zice el aici ?
Radu Rusu: Noi credem că internetul este „suboptimal”, în acest moment, din mai multe puncte de vedere. Avem o sumedenie de tehnologii, create oarecum ad-hoc de mulţi ani, care încă nu sunt folosite la capacitatea lor maximă. Spre exemplu, avem „calculatoare” cu ecrane touch sensitive şi senzori giroscopici (smartphones), dar folosim formate digitale gen poze 2D sau filme care s-au creat cu mai mult de 50 de ani în urmă, care nu folosesc în niciun fel tehnologiile menţionate. O altă problemă este faptul ca nici imaginile şi nici filmele pe care le avem în momentul de faţă nu sunt „interactive”. Utilizatorul nu are nicio putere de a controla ce vede pe ecran. Spre exemplu, dacă îmi place o poză, şi aş vrea să văd mai mult din scena respectivă, să mă mişc în jurul unui obiect sau să văd ce era în spatele fotografului în momentul în care poza a fost făcută, nu pot face asta.
Well... ca paranteza, nu stiu ce a facut tipul, dar media de la noi da foarte usor titulaturi pompoase. My 2 cents.