Asta da om de succes, multi suntem perfect sanatosi fizic si nu avema mabitia si voienta lui de a face ceva.
Versiune printabilă
Da Alex, asa este ai dreptate pentru ca eu chiar am inteles ideea deoarece si eu m-am gandit dupa ce am citit povestea. Insa balanta e undeva tot acolo, are "avatajul" asta fata de noi, insa si noi avem un avantaj foarte mare fata de el, puterea de-a ne misca partile corpului. In orice caz, omul face o treaba extraordinara! Mult respect
@Marius Cristian: Ar fi trebuit sa nu specific "conexiunea", sau sa nu laud un om valoros? :)
Deci moto-ul lui ma facut sa am o stare de spirit WOW! ... E purul adevar, inveti, incerci, gresesti si repeti pana iti iese. La urma urmei din greseli inveti.
Din pacate tinerii in ziua de azi au sanse foarte mici sa creeze "ceva" daca nu au un minim de suport din partea familiei. Zic asta pentru ca efectiv cumva trebuie sa traim si un minim de 1000 lei pe luna trebuie sa scoatem de undeva. Statul nu te ajuta absolut deloc, ba din contra ... iti ia 30 - 40% din putinul tau ca deh ... tre sa plateasca cineva adunarile lor de pe National Arena si tratamentul pentru chelia la chior. Dar na, tot raul spre bine ... poate mor odata toti ex-comunistii astia ... si venim noi, noua generatie, care sper sa fie ceva mai corect si sa reconstruiasca tot.
Faptul ca produce bani e observabil de catre oricine, faptul ca a renuntat2 milioane si a ramas in continuare in tara, asta il face un roman de succes complet ;)
Uitati-va la comentarii sa vedeti tara in care traim. Trist, dar adevarat. :)