am intrat in urma cu 5 minute pe gsp.ro si am ramas uimit de ceea ce am vazut acolo:
Ataşament 1413
Ataşament 1414
Versiune printabilă
am intrat in urma cu 5 minute pe gsp.ro si am ramas uimit de ceea ce am vazut acolo:
Ataşament 1413
Ataşament 1414
o gluma buna (sau nu) a celor de la gsp.ro
:yawn: am ras cu hohote.
astia nu mai stiu ce sa mai faca in goana lor dupa audienta.
uite la asta nu m-am gandit ... dar ar fii fost prea frumos...
rog unul din moderatori sa stearga topicul ... am impresia ca e o campanie de promovare a celor de la gsp
e din partea lor
da, lumea a inceput sa se prinda de cad a aparut faza asta pa masinile mai multor fotbalisti, multi dintre ei de care n-a auzit nimeni si cum mingea nu se lipea de ei, nici macar amenintarile nu se puteau lipi. Campanie de marketing ciudatica, care a atras atentia inca de la inceput... acum problema mea e: oare persoanele implicate in chestia asta inca de la inceput: conducatorii frf si liga, fotbalisti, etc... stiau de campanie si s-au implicat MINTIND lumea intreaga sau si ei au fost suprinsi?
marketing viral care le-a iesit ff bine
deja tot online-ul romanesc vb despre asta
marketing viral rusinos ...pentru ca eu deja sarbatoream aceasta chestie :(
da si s-a mai gasit un fraier care a pus pe seopedia :)):">
Wow, asta da creativitate :))
Deci geniala e faza! parca vad acum si sport.ro, protv...etc si de ce nu si seopedia :))
Se tot practica faza asta de vreo 2 ani.
Ma mir cum unii dintre voi nu o stiri inca....s-a tot discutat despre "metoda" asta in .ro
Nimic deosebit.
mda, era sa o musc si eu, doar ca am apucat sa vad filmuletul de pe youtube si m-am prins de faza ... oricum desteapta mutare, si-au atras cativa vizitatori cei de la gsp
nu stiu ce legatura are seo si gsp cu muzica pe care sa zicem ca o ascult mereu... daca era tokyo hotel era alta chestie in legatura cu gsp? ...intra la mine in calc sa vezi ce muzica am ... ascult ce-mi place .... iti zic sigur ca se auzea superb ;)
Nu trebuie sa te superi, suntem in Bar Lobby, nu cred ca este un capat de tara daca deviem putin de la subiectul care a fost o farsa oricum.
sigur nu ma supar...dar nu vreau sa fiu vazut ca ascult numai manele :) pur si simplu imi place linia melodica :) vrei sa-ti zic si de hard rock ce-mi place? :)
Media hack :)
Tu chiar ai o problema omule. Cred ca toata lumea si-a dat seama ca este o gluma inclusiv Lupanu.
Imi pare rau dar nu pot sa ma abtin. Cred ca ti-ai gresit cariera individ drag. Trebuia sa te faci avocat. Mai bine du-te si ia niste lectii de gramatica ->>
"post-uri? forum-ul? dute?" jalnic
Nu prea a avut succes avand in vedere ca au strans doar 300 views la filmuletul de pe youtube.
Prietene, am doar 20 de ani, asa ca nu mi-am ratat nici o cariera, daca imi v-a permite banii am sa ma fac si avocat stai linistit. In rest nu cred ca seopedia a devenit peste noapte un forum de gramatica, si pot scrie asa cum doresc atat timp cat nu scriu aberatii. Dar gata, am terminat, daca vrei sa imi mai zici ceva sau daca ai gasit alte greseli de "gramatica" te astept sa vorbim in privat.
...poate va linistiti si evitati certurile inutile....
Good Shot Krumel
Sa revin ontopic:
500.000 de euro a costat campania “Ne pasa de sport. Poate prea mult!”
Deci media hack.