Broscoi, tre sa fie unu macar cu care sa bei un suc si cu care sa stai la discutii.
Oricum, trebuie dezvoltat regionalul.
Versiune printabilă
Broscoi, tre sa fie unu macar cu care sa bei un suc si cu care sa stai la discutii.
Oricum, trebuie dezvoltat regionalul.
NowMedia pentru cei din Craiova, pe 6 mai.
Incep sa vina oamenii spre provincie.
Krumel, noi ne vedem la MKT 24/7 la o poveste cred :)
:)) Stii ceva mai mult decat mine? :P
Da, ar trebui sa particip si la Marketing 24/7, astept sa vad mai multe detalii zilele ce urmeaza.
Mai in gluma, mai in serios evenimentele astea sint bune, poate nu neaparat ptr ceea ce se discuta, ci cel putin ptr partea de networking.
Oamenii sint mai deschisi atunci, puteti cunoaste nu neaparat vorbitorii ce participa ... dar in principal oamenii din domeniu.
E bine ca au inceput sa vina oamenii in provincie, ar trebui sa profitati de ocaziile astea.
Pacat ca pe SEO si SEM nu sint oameni implicati mai mult, doar rescrieri de stiri engleze sau barfe din popor.
Apropo, eu inca astept iesenii de pe forum pentru o Intalnire Seopedia Iasi.
eu teoretic am o mica legatura cu echipa de organizare. Au fost si la editiile precedente de la Mkt 24/7 chestii despre SEO si SEM dar mai mult idei basic prezentate de Alex Visa. Intalnirile si evenimentele din online sunt excelente pentru networking si, cum "crema" e din Buc, e de laudat orice eveniment regional care vrea sa conecteze lumea. Eu mi-am gasit si clienti, si mentori, surse bune de informare dar si foarte multi prieteni care ma motiveaza in fiecare zi :)
Asa ne facem norocul: experienta, expertiza, mentori buni si surse de informare excelente.
Hai sa improspatam topicul cu informatii:
- Marketing 24/7 e pe 16-17 iulie 2009 programul il vedeti aici. Mi-am confirmat azi prezenta la eveniment. Inca nu stiu ce tema voi discuta, o sa vedem ce se cere.
- diseara de la 20.00 Ciprian Gavriliu il are ca invitat pe Alex Visa la Online Shift. E un moment bun ptr cei interesati de Adwords sa puna intrebari si sa afle raspunsuri. Am pus deja un set de 7 intrebari care ma interesau si la care vreau sa aflu o parere.
Azi la ora 20:00 Cathubodua e invitata la Online Shift intr-o discutie despre Web Copywriting si SEO. Mergeti pe radiolynx.ro
Si nu uitati de Marketing 24/7 e pe 16-17 iulie 2009 la Sibiu.
Azi (luni - 1 feb) sint impreuna cu Razvan Alexa la Online Shift - Radio Lynx (la ora 20:00) si vom vorbi despre SEO, SEM, PPC si Marketing Afiliat in .ro si .com
Apoi, marti (2 feb) sintem la Lumea SEO PPC care e la Orange Concept Store, Calea Victoriei, nr. 41 (lāngă magazinul Muzica din Bucureşti). Intalnirea e la ora 9:00.
Cine are interes sau drum prin zona...il astept la discutii.
Focus pe SEO & SEM - aveti ocazia sa o vedeti pe Cathubodua live. :cool:
Yep, SEO copywriting stuff. :) Daca va intereseaza un subiect anume, propuneti aici si il vom discuta la IMTO.