Baietii de la Dodge Romania ofera un dodge gratis. Trebuie doar gasita strada pe care este parcata masina. E atat de usor (?!). Poate totusi stie cineva.. si poate face publica locatia :)
Versiune printabilă
Baietii de la Dodge Romania ofera un dodge gratis. Trebuie doar gasita strada pe care este parcata masina. E atat de usor (?!). Poate totusi stie cineva.. si poate face publica locatia :)
Calea Rahovei, gaseai raspunsul foarte usor pe Google ;)
Castiga, nu castiga, trebuie sa recunoaste, este o metoda destul de buna ca sa colectionezi pe viitor inca un "spam".
un castigator va fi.
cu siguranta insa ca nu va fi unul dintre noi :)
eu, daca il castig il donez seopedia.
am apasat trimite, a facut pīc si cam atat. E vreun mesaj? :))
Baieti, multumesc pentru Dodge :twisted:
Din poza parca ar fi din bucuresti ca e prea multa aglomeratie in zona :)
esti sigur ? google :)
Nu scrie nicaieri ca e Calea Rahovei sigur.. isi dau mai multi cu parerea.. ba ca e Calea Rahovei ba ca e Uranus..
Eu ma gandeam ca poate schimba locatia.. ceea ce ar fi o lama cu doua taisuri: ori aleg locatii mai cunoscute ori produc confuzie totala.
Momentan este Calea Rahovei. Eu asa am completat si ... "Raspuns corect" :whistle:
Deci momentan am castigat 4 dodge-uri...
7 ! :d
uranus
9 :d
E parcat la o intersectie de strazi: http://blog.alter-ego.ro/tag/dodge-nitro/
Bun, deci sunt 2 raspunsuri corecte si 10 Dodge-uri castigate.
@Lupanu nu-ti face griji de benzina ca punem toti bani si mergm cu ea la munte la meeting-ul Seopedia.
Nici macar nu e nou.
Mike si tu tii cu ursu'? Ba ca nu castiga nimeni d-aici, ba ca nu e nou..
Da fiti mai optimisti, ca tot e criza.. sau daca tot vreti sa tineti cu ursu' macar inventati un scenariu complet pesimistic de genul: "Nu e nou, e la mana a 7-a, iar cel care-l castiga il duce la Rabla ca sa-si ia Dacia Duster" :))
calul de dar nu se cauta la dinti... si n-are decat 10.000 km la bord ca a fost folosit la drive teste...
m-am bagat si eu la intins mana la dodge :)) dar tot n-as lasa 316i-u' pentru ditamai masina pe strada. Tare m-ar mira sa consume doar 9,4L/100 cum spune ca e oficial...
nu mai e mult si vom afla raspunsul !Citat:
Luni, 9 MARTIE, ora 12.00, intra pe http://www.damundodge.ro.
Sau vino acolo unde e parcat DODGE-ul NITRO.
Ca sa afli daca TU ai castigat masina, in urma extragerii. Pe care o va face Marilena Nitu.
Intra sau vino.
Succes.
Echipa DODGE
ze truth is out there :eek:
Pai mie-mi poarta noroc blondele. In concluzie.. daca nu castiga cineva din cei inscrisi de pe seopedia.. e manareala. :DCitat:
Marilena Nitu?
Il castigam sau nu ? Sa ne facem planuri de pe acum ce facem cu el :))
Din surse neoficiale... s-au inscris vreo 100.000 de disperati la pomana...
In fine . Masina aia cred ca deja este data . Petru ca la regulament se spune ca se va trage la sorti .
Mi-a zis cineva care lucreaza la o firma f .f .f .f . cunoscuta de racoritoare cum s-a dat o masina . Ala deja se plimba cu ea , desi nici nu se incheiase promotia
Faptul ca are 10.000 Km la bord scrie in regulamentul promotie :) iar celelalte informatii sunt indirecte la fel ca out-put-ul de la electorale...
Vrei sa stii cine va fi castigatorul ? Va fi o femeie... ca lor le place sa fie calare pe multi cai putere si apoi... inainte de extragerea castigatorului sa nu uitam ce zi este... un cadou ca acesta nu-l faci decat de ziua lor :)
@Tataras - sti cumva si numele ei?
Sa inteleg ca daca va castiga o femeie este o palma data barbatului, chiar de ziua lui? Ca sa nu mai zic ca indiferent pe cati cai ar fi calare, o femeie la volan e un pericol in plus, in trafic.
Eu raman la parerea mea: daca nu castiga cineva de pe seopedia.. e blat.
PS: Evident nu trebuie sa uitam celebrul "exista si exceptii".. bla bla.
Da ii stiu si numele... :) e nevasta-mea :) gluma-i gluma... sper sa va prindeti :)