-
kleampa: se rezolva, mersi de info.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Azi dimineata am facut deployment pentru noile implementari si mici cosmetizari ale siteului.
Ai cititori interesati de gaming? Profita ;)
-
Poate ar fi util pentru "Script link converter" sa mentionati si unde sa fie introdus: inainte de /head, inainte de /body...
-
mike07: il pui unde vrei... vrei sa isi faca treaba in tot siteul, intr-o singura pagina... u choose.
-
Eu stiu.. ma gandeam la cei care nu sunt asa experimentati.
-
Pentru asta raspundem repejor la probleme si nedumeriri, in plus updatam curand si Help cu noile instrumente, unde vor fi si instructiuni de implementare.
Am uploadat un set de bannere cu 20% reducere la electrocasnicele Whirpool.
-
S-a mai discutat aici, dar cred ca butonul "Rezerva in magazin" trebuie ascuns pentru linkurile trimise din afiliere atata timp cat nu se incaseaza comision.
Intr-adevar daca vrei sa cumperi ceva voluminos e de preferat curierul, nu cred ca se complica cineva sa rezerve in magazin,
Dar daca vrei de exemplu o tableta, telefon, etc si esti dintr-un oras cu magazin altex mi se pare normal sa rezerv in magazin si cand am drum sa trec sa il iau, plus ca pot vedea si cum arata.
De ex in Iasi sunt 2 magazine altex situate in zone centrale si mi se pare foarte comod sa treci sa iti iei produsele, fara sa te complici prin curier.
-
Legat de feeds
Nu exista vreo denumire a coloanelor, ca sa vad ce inseamna fiecare (titlu, descriere, pret, img..), trebuie sa le ghicesc eu.
La unele coloane imi dau seama ce e din ghicite.
"Cablu HDMI audio-video XBOX360 HAMA 51777","Cablu HDMI audio-video XBOX360 HAMA","","39.99","Gaming","Xbox360","http://ads.tradeads.eu/Link/Click?adsx=XXXXX=","http://www.altex.ro/media/catalog/product/cache/1/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/_/1_4.jpg","GAM51777","0","HAMA","1","",""
Sa zic ca imi dau seama din ghicite care e titlul, descrierea, pretul, linkul, imaginea.
Dar "", "0", "HAMA", "1", "", "" - astea ce sunt?
-
HAMA este producator, daca te ajuta cu ceva.
-
D.Mihai: personal comand online din comoditate, daca esti croit sa vezi produsul, atunci te vei duce in magazine. Oricum, am ascultat opiniile si am deja doua propuneri pentru butonul respectiv.
Netul: am inteles, vorbesc cu colegii.
-
Cateva chestii ce ar trebui imbunatatite la comanda online pe Altex:
1. Nu primesti informatii / telefon cu confirmarea comenzii;
2. Nu primesti informatii / telefon cu data livrarii (mi s-a spus dupa ce am sunat la Altex ca "posibil sa ajunga zilele urmatoare, azi sau maine pleaca din depozit").
3. Urgent Curier sucks! Am primit mail + SMS de la ei cu ora livrarii dupa ce am ridicat produsul de la curier...
Stiu ca nu are legatura directa cu afilierea (desi conteaza) dar poate transmiti mai departe, nu mi se pare ok sa dau o comanda si sa nu stiu ce se intampla...