-
Produsele se aloca si din depozitele unor magazine daca nu se afla in stoc in depozitul central si atunci se expediaza din locatii diferite, daca le am colecta mai intai pe toate apoi expedia catre tine, pierdem o zi iar clientii vor produsele ieri.
Am colectat cu atentie feedback si au fost aplicate deja modificari, diferentele sunt vizibile intre siteul de acum un an si cel actual, dar mai au de munca colegii.
-
@c_n_m Si alte retele de magazine procedeaza in felul in care l-ai expus tu. Spre exemplu, acum cateva zile am comandat 5 produse de la o retea concurenta, comanda livrandu-se prin intermediul a 3 expeditii operate de 2 firme diferite de curierat. Dupa cum spunea si Serban, produsele nu erau in depozitul central si au fost expediate catre mine din depozitele a trei magazine aflate in orase diferite.
-
Mai aprobam/anulam si noi ceva comisioane, am din data de 7.01 in asteptare. De obicei restanta era pe ultimile 7 zile, acum s-a dublat perioada.
-
Cartus se mai intampla :) Recuperam zilele astea ;)
-
E de la zăpadă probabil :)
-
Stiu ca ninge si au trecut 2 zile de cand am deschis subiectul....dar aprobam/anulam si noi ceva? E a doua luna cand sunt aproape de a schimba clasa si astept de cateva zile bune sa se intample ceva si nu se intampla....nu vreau sa fiu paranoic, dar.... :))
-
@Cartus, nu prea ai rabdare... :) De obicei se proceseaza in timp util incat sa poti schimba clasa.
-
Dadea bine la moral pentru mine daca inaintam in clasa incepand cu luna asta... pana acum s-au miscat bine, maxim 7 zile in urma la aprobari/anulari, dar cum vine sfarsitul lunii, la fel ca in decembrie (atunci macar au fost niste zile libere si nu putine) vad ca se intarzie. Daca e sa ma iau dupa tine, eu cu cel mai vechi comision din data de 07.01 stau bine, nu? Cred ca se poate si mai bine...un pic de vointa, un pic de rabdare si ajungem iar la 7 zile....nu cer mai mult de atat.
-
@Cartus, unele produse se iau in rate si dureaza. Eu de exemplu am un comision in asteptare din 2013 (nu decembrie). :)
-
Cartus, deja exagerezi, sincer... comisioanele nu se proceseaza cand ti ai dori tu.. exista niste fluxuri de lucru care se respecta. Sunt comisioane in asteptare de acum 9 luni pentru precomenzi sau unele unde au solicitat credit si treneaza de 2-3 luni. Ti am spus ca se vor procesa majoritatea in aceasta perioada si da, am in vedere sfarsitul lunii.
Nu mai polua topicul in stil chat te rog. Multumesc.