pe Altex Afiliere ai jos date contact, utilizeaza emailul.
Versiune printabilă
pe Altex Afiliere ai jos date contact, utilizeaza emailul.
Explicale te rog la cei ce au facut aplicatia pentru afiliere care este diferenta intre CTR si Rata de conversie
:) am discutat deja, se vor implementa alti metrici :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Incepand de ieri au fost activate noi reduceri pe Altex, care de care mai interesante.
Cristian, cum e aia cu "returnam de 2 ori diferenta"? Nu de alta, dar am gasit la voi un produs ce la emag sau prin alte parti e cu 750 ron mai ieftin (si nu e la promotie) si parca mi-ar conveni sa-l iau de la voi daca as fi sigur ca primesc un voucher de 1500 ron :)
Am citit termenii pe altex, trebuie sa cumperi de la ei si dupa aia sa le arati ca la concurenta era mai ieftin, dar vroiam sa stiu cat de corecti sunt si daca chiar se respecta lucrul asta si se misca in timp util sau gasesc ei o interpretare sau vreo "chichita" astfel incat sa nu vezi nimic inapoi.
By the way, trebuie sa faceti ceva in legatura cu asta, ori renuntati la sloganul "CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA" ori scoateti din oferta toate produsele care nu respecta acest lucru... Altfel e aiurea. Unele preturi pot candida chiar la "cele mai mari preturi din romania", subliniez ca unele, nu vreau sa insinuez altceva.
Am si eu o mare dilema de ce comisioanele altex se invart toate in jurul sumei de 13 lei, ca doar nu se cumpara doar aspiratoare pentru ca la 13 lei 3% comision inseamna vanzare de 442 lei mediu, mai ales ca eu am promovat televizoare, masini de spalat, frigidere
lovelife: poate in cazul tau s-or fi grupat asa, nu cred ca este o regula ca tu ai promovat televizoare dar el a cumparat altceva. M-am uitat peste lista, in ultimele 30 comenzi doar cateva sunt peste 1.000 lei.
Rares ma ocup strict de afiliere, chichitele de marketing nu ma pasioneaza, dar poti studia regulamentul aici.
Problemă: Nu arată statisticile din ziua anterioară, adică de ieri. Așa era și ieri pentru ziua anterioară.
i know, se remediaza luni