- link-urile afiliate duc din cand in cand catre pagini goale; Este o eroare de script, se lucreaza
- eroare 404 cand produsul nu mai este in stoc; Este in studiu un alt format de 404
- filtrele / cautarea foarte prost implementata, da rezultate aiurea; Nu am info, discut cu colegii
- nu pot vedea ce produs am vandut pe link-ul afiliat; Va ramane la nivel de categorie produse informatia, nu sunt semne sa se modifice curand.
- nu toate produsele au descriere, mai bine afisati direct specificatiile tehnice decat o pagina goala (parerea mea); Se lucreaza intens la content, a fost marita echipa.
- produsele care se califica in categoria "Livrare gratuita" ar trebui marcate cumva, un text "Transport Gratuit" sub poza aceea cu camionul nu cred ca face rau nimanui ; Nu am info, discut cu colegii
- Catalog Altex e cam aiurea, mai ales in varianta curenta; Nu am info, discut cu colegii
- in meniu ar fi ok si un link catre "Promotiile Saptamanii" sau macar o varianta online a newsletter-ului (cu link-uri normale, nu whiteimage.eu) catre care sa putem genera link afiliat; Am mai discutat, sper ca foarte curand sa fie listat pe altex.ro
- de butonul "Rezerva in magazin" nu ma mai leg pentru ca stiu ca insist degeaba... desi ar fi foarte ok daca nu ar afisa persoanelor ce vin de pe link-uri afiliate. Cu siguranta va avea o forma de lead ca si studiu, daca se va justifica implementam comision. Formatul actual (tehnic) ne impiedica sa urmarim ce rezervari s-au transformat in comanda achitata. In cel mai rau caz va fi ascuns celor care vin din linkuri aff, eu am insistat pe comisionarea lui.
Iti multumesc pentru feedback si sugestii, revin cu info complet zilele urmatoare, functie de raspunsurile de la colegi.