Da ar fi foarte util sa fim notificati pe email cand expira un link, ceva gen cum este la 2parale acum cand da cineva click pe o campanie care nu mai exista.
Versiune printabilă
Da ar fi foarte util sa fim notificati pe email cand expira un link, ceva gen cum este la 2parale acum cand da cineva click pe o campanie care nu mai exista.
cred ca e deja in studiu problema, verific si revin cu info.
Faceți ceva cu site-ul Alex că e praf. Se încarcă de două ori (după ce se încarcă o dată își dă refresh automat și se mai încarcă o dată), iar catalogul cu promoții nu mai e disponibil. Puteți vedea aici altex.ro/catalog-produse că nu e nimic.
Mai sunt probleme... seara merge foarte greu... etc.
Și ce mă enervează la culme e că trebuie să mă loghez de enșpe mii de ori în afiliere.altex și mai zice și "Cineva este deja logat in aplicatie pe acest cont. Apasati continua pentru a intra in aplicatie."
pagina de promotii a fost dezactivata.
stim problemele, se lucreaza.
da i Iesire cont cand termini treaba.
4 campanii noi de Oferte Speciale.
http://afiliere.altex.ro/blog/wp-con...PS3-468x60.jpg
Off topic: vin si eu cu o intrebare ca sa nu mai deschid un tipic ca nu isi are rostu
Daca cumpar online un produs in rate si nu sunt multumit de el il pot returna ? Daca da bani ii voi primi in mana sau inapoi pe card ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Din cate stiu nu poti returna un produs cumparat in rate.
LE: Nu poti, vezi aici mai multe detalii http://www.altex.ro/regulament-campa...tur-in-31-zile
Produse nereturnabile: Produse achizitionate prin sistem de rate sau bonuri valorice
Deci nu se poate returna , mersi LensFlare
Pentru produsele cumparate in rate, in primul rand trebuie sa obti rezilierea contractului cu banca respectiva. Daca este ok, produsul se returneaza in conditiile "normale" ale magazinului ( prevazute de lege, ma refer la cele 10 zile ). Nu se incadreaza in garantia de 31 de zile.
Nu ai ce bani sa primesti in mana sau card, tu nu ai platit nimic... Banii se intorc inapoi la banca.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
sunt 6 acum, una interesanta cu lichidare de stoc la tablete.
Am inceput foarte de curand sa experimentez si eu cu potentialul afilierii si nu imi e in clar o chestie. Am un site cu sfaturi de achiziti la produse electronice si electrocasnice.
Pe partea de sfaturi despre achizitia unei tablete am doua linkuri text afiliate. In ultima luna am un total de aproximativ 100 de clickuri catre site dar nici macar o vanzare.
Iau in calcul ca:
- continutul e unic, de cea mai buna calitate
- linkurile nu sunt fortate in niciun caz, utilizatorii stiu de ce dau click
- mare parte a traficului imi vine dupa "tablete ieftine", "preturi tablete" , deci utilizatorii au potential de cumparare
Deci, din aproximativ 100 de persoane informate, care vor sa cumpere o tableta..nici macar una sa nu faca o achizitie..nu inteleg cum. E posibil sa fie vreo problema tehnica sa nu se contorizeze vanzarile sau chiar sa nu fie nici o vanzare?
Orice parere, e mai mult decat binevenita!
Daca ai dubii, poti face oricand o comanda de test sa vezi daca sistemul este ok.
100 clickuri nu sunt este o suma potrivita pentru statistica, undeva pe la vreo 5.000 poti face un calcul.
100 de click-uri sunt prea putine sa-ti faci o parere.
Comanda de test cand o pot anula ?
daca pui la observatii "comanda test" ar trebui sa fie suficient, daca vrei sa fii sigur, imi dai un PM cu numarul comenzii si o anulez eu.
Nu e chiar topicul cel mai potrivit dar vin cu un mic feedback legat de procesul de comanda la Altex.
1.Ar fi cred mai bine ca acelasi cont de afiliat sa poata fi folosit si sa efectueze o comanda. Astazi cand am incercat sa cumpar ceva am observat ca nu ma pot loga cu contul de afiliat sa finalizez comanda.
2.Mesajul de eroare in urma unui login esuat nu este vizibil din cauza backroundului. Un mic print screen va elucida mai rapid ceea ce vreau sa exprim.
1. regret, sunt servere diferite.
2. am dat mai departe, mersi!
CEL nu se lasa :D Cel.ro face reclame AdWords discutabile | nwradu blog
Tot offtopic si fara sa am nici cea mai mica legatura cu cel.ro - am cumparat laptopuri de la ei si eu, si familia, si colegi, si mereu comanda a venit a doua zi fara nici o problema, toate functioneaza foarte bine, unele de 3-4 ani fara vreo problema. Nu stiu ce probleme are lumea cu ei, cu siguranta mai sunt probleme, insa vreau doar sa arat ca au mai facut si livrari de calitate :D
N-am nimic cu ei, n-am cumparat niciodata de la ei, dar cand vad chestii destea parca nu prea imi inspira incredere :)
Faza cu AdWords`ul e de condamnat, intr`adevar. De aia am zis offtopic, pentru ca am scris despre livrari si produse, nu despre marketingul lor :D. Gata, nu mai poluez topicul cu altele.
promiti? :) sa discutam despre afiliere, de problemele de marketing sau/si legale are cine sa se ocupe.
Samsung Galaxy S4 intra in depozit maine dimineata ( sambata ) atat pe black mist cat si pe white. Momentan, exclusiv online, profitati ;)
HTC One pe cand intra? :)
Astept azi un raspuns pentru htc, la s4 au inceput deja livrarile de sambata, astazi se tripleaza stocul, vad ca a prins bine pe afiliere, felicitari.
Astept si eu HTC One. :)
12-15 mai, ar fi data de intrare ptr HTC One.
Serban, pe cand se va adauga in raportele din sistemul de afiliere ALTEX si motivul anularii comisioanelor ?
Hm, ar trebui sa fie. In administrare sunt motivele, verific maine dimineata de ce nu va apar in cont. revin.
Acum apar in contul dvs motivele: Rapoarte / Lista comenzi / Istoric status
Motivele sunt introduse in sistem de la primul comision, ar trebui sa le puteti vizualiza la fiecare conversie acum.
http://seoserv.ro/wp-content/uploads...d-1024x612.png
multumim frumos :)
Interesant printscreen :). Se ofera comision pentru produsele luate in rate?
Da, se ofera comision. Exista un procent important de comenzi ce sunt achitate cu plata in rate, fie cu card de credit, fie prin credite de consum.
http://content.screencast.com/users/...05-08_1502.png
Cateva oferte Altex, valabile din 7 mai gasiti aici.
recomand o oferta interesanta: SONY PS3 Super Slim 12GB, Blu-Ray + Skylanders Giants
esti nebun? :-) Faceti o oferta similara la Xbox si ma bag si eu :)
Campanie noua (15% reducere la laptopurile HP cu Windows), bannerele sunt deja in sistem.
http://seoserv.ro/wp-content/uploads...05-09_1509.png
Oferte interesanta la camera video JVC.