Am facut o rezervare de test si apare in comisioane in asteptare, deci ar functiona. Probabil e o perioada mai timida :)
Versiune printabilă
Am facut o rezervare de test si apare in comisioane in asteptare, deci ar functiona. Probabil e o perioada mai timida :)
de vineri comisioanele nu se inregistreaza. din nou...
Ai făcut ceva test? O comanda de proba?
azi am facut 2. niciuna inregistrata, am trimis o notificare la suport.
Ai avut comisioane inregistrate in weekend?
Nu în ultimele zile.
@floryn, duminica am inregistrat un comision.
P.S. Pe mine ma surprinde rata mare de anulare, de la inceputul anului pana acum e undeva la 55% (calculand dupa valoarea comisioanelor). La voi cum e?
La mine anul acesta arata in felul urmator :
19% - in asteptare
29% - anulat
52% - validat
Rata de anulare si la mine este foarte mare. Sunt dezamagit ca munca me nu e apreciata si sunt nevoit sa ma mut in ograda altuia care te apreciaza.
Din pacate asta e situatia cu Altex
In momentul din fata :
- am sesizat minim 10 zile in care nu s-au inregistrat comisioane din vina lor. 10 zile de promovat degeaba
- am comisioane in asteptare incadin februarie. Sa fim seriosi... cine da precomenzi din februarie si nu si-a luat produsul nici in octombrie?
- rata mare de anulare. E adevarat aici sunt si multe comisioane dublate din cauza platilor nereusite cu cardul sau alte chestii, dar s-ar fi putut rezolva
- platforma foarte slaba. Nu poti nici macar sa vezi ce si-a cumparat omul. sa stii daca ai promovat produsul cum trebuie.
- suportul raspunde doar cand vrea.
Deci trageti singuri concluzia cat de mult conteaza acest canal de promovare pentru Altex.ro
Update: Se inregistreaza comisioanele
Am observat și eu dimineața.
Am comandat si eu ceva acum 4 ore si inca nu a aparut comisionul.
Daca nu au personal care sa se ocupe de afiliere => inapoi in 2parale/profitshare!!!