interfata cu userii doar :) afilierea functioneaza.
Revenim
Versiune printabilă
interfata cu userii doar :) afilierea functioneaza.
Revenim
S-ar putea sa adaugati o optiune noua in My profile: daca dorim sau nu sa fiim anuntati (prin email) cand se genereaza un comision? Eu personal lucrez cu cel putin 7 retele de afiliere si e foarte greu sa monitorizez conversiile daca reteaua nu are un API sau nu ma anunta prin email.
Sincer nu am un motiv sa fac asta. Un comision nu este un eveniment si nu consider ca merita sa ti trimit email pe tema asta. No offence, dar nu sunt in cautarea de afiliati ocazionali. Un API va fi functional anul viitor cu siguranta.
Apropo de anul viitor, facem un sondaj cu cele mai dorite facilitati care le doriti implementate anul viitor? Plecam de la propuneri apoi le punem intr un format de votat. Ce ziceti? Incep eu cu cateva : API, email la generare comision ( zuuup ), comisioane diferentiate pe categorii, vouchere generate instant...
Comision minim 3% pentru silver si cresterea procentului in fuctie de performanta (gen amazon).
Am zis un API sau email; si nu am zis sa trimteti la toti afiliatii by default ci sa puneti un amarat de checkbox in my profile si cine doreste email sa bifeze optiunea. Oricum prefer un API in loc de email, dar in ritm-ul in care ati reparat feed-ul dupa BF pot sa-mi imaginez cat o sa dureze implementarea unui API.
Iar legat de afiliatii ocazionali, sincer m-am simtit jignit, faptul ca arunci un "no offence" in fata propozitiei nu schimba nimic. Orice afiliat ocazional, cu timpul, poate sa devina un afiliat care va aduce sute de clickuri si conversii, asta daca primeste suport din partea retelei. Chiar credeti ca toti incepem afilierea cu 30 de site-uri si sute de articole? Iar legat de serviciul care am cerut eu, acesta este oferita de majoritatea retelelor de afiliere cu care lucram (sunt vreo 20).
Lista de dorinte pentru 2014:
1.) API - Rapoarte, Statistici, Unelte de promovare, Cautare produse pe baza de keyword
2.) Schimbati design-ul, stiu ca e in lucru, dar nu mi se pare normal ca o schimbare de design sa dureze luni de zile din moment ce aveti maxim 20 de pagini
3.) Uptime 100% la feed/site/AA
4.) Sa va tineti de cuvant. Daca ziceti ca feed-ul va fi reparat astazi, asa sa fie.
L.E. 0.) Includeti MediaGalaxy.ro in AA!!!
modificare delay!
Din momentul creeari unui instrument de promovare, avem nevoie de un delay de 15 minute pentru alocarea via tradeads si este posibil sa nu fie inregistrate conversiile in perioada respectiva. Intervalul initial a fost de 3-5 minute, cum era semnalizat in pagina de instrumente.
Puteti filtra noutatile in categorii. Noutati sunt produsele adaugate in mai putin de 15 zile. Filtrul este dinamic, deci dupa 15 zile, produsele dispar de la noutati. In aceeasi idee aveti si produsele aflate in precomanda.
Va reamintesc sa ma contactati la afiliere@altex.ro, in continuare sunt intr o perioada aglomerata.
Catalog Produse | ALTEX
Newsletter | ALTEX
proaspete, profitati, sunt multe reduceri interesante, bune ptr afiliere.
Rezervarile in magazine mai produc comisioane?
Ar fi util sa puneti un link pe elementul deasupra "contul meu" (care indica clasa de afiliat) spre articolul unde sunt descrise clasele. Mi-a luat 10 minute sa gasesc postarea respectiva pe blogul AA.