Tare asta :Si formularul incepe cu :Citat:.Citat:
Nume companie / pfa
A reusit cineva sa devina afiliat ca si persona fizica ?
Versiune printabilă
Tare asta :Si formularul incepe cu :Citat:.Citat:
Nume companie / pfa
A reusit cineva sa devina afiliat ca si persona fizica ?
Un mic update referitor la Zaff. Am avut astazi o discutie cu cineva de la ei si ar fi de precizat urmatoarele:
- se pot inscrie si afiliati persoane fizice este doar o greseala la formular ca au pus doar companii/pfa
- desi ei sustin ca sunt o retea deschisa si pentru advertiseri isi doresc sa intre in program mai degraba afiliati. Conform discutiei vor accepta advertiseri daca acestia aduc un plus de valoare prin servicii substantial diferite de ceea ce au in acest moment (adica zboruri, hoteluri, pachete)
- comisionul la pachete turistice este standard de 3% si 4% pana la finalul lui 31 martie. Din pacate pentru pachete si hoteluri se incheie act aditional suplimentar si se primeste user/login aditional fata de cel pentru zboruri.
Revin daca am mai multe detalii...
Si care e mai buna dintre toate? castigati ceva? eu sunt reticienta la marketing afiliat ....
Nu stiu care e cel mai bun dar vola e naspa de tot(rata de respingere 75%) veltravel e ok numai ca comisionul e mic(10 Ron indiferent de valoare), am facut 2 vanzari: una de 1448 lei si a doua de 1870 lei si am primit 20 de lei :(
De asemenea tripsta nu mi-o facut nici o conversie.. are cineva experiente cu ei?
Eu am experienta cu par avion. Sunt dezamagit. Sunt defavorizate cautarile pe motor, venite de la afiliati. NU vreau s ama pronunt care este cauza insa nu sunt afisate usor low costurile. Si majoritatea clientilor cauta low costuri.Am cam ..o conversie la 300-400 de vizitatori, in conditiile in care situl este exclusiv pe bilete. Mi se pare foarte putin. Pana acum , trecand prin mai multe programe si incheind contracte , a fost acceptata DOAR inscrierea cu persoana juridica. Am insistat sa fiu inscris pe pf dar nu au vrut. Au motivat ca viramentele repetat intr-un cont, facute pe baza de contract trebuie impozitate pe persoana juridica si altfel ei nu accepta pentru ca au controale. Prin urmare sustin ca zitecul nu accepta pf.
Am cedat si am incheiat pe pj. In final si contabila m-a sfatuit la fel , ca sa dorm mai linistit. In final am rupt contractul Pierdere de timp si de efort, macar atat cat a fost facut.
Avantajul la Veltravel este ca plata comisionului se face chiar daca rezervarea nu se achita.
" Mai mult, chiar daca vanzarea nu se realizeaza, dar datele din rezervare sunt valide, comisionul de 10 RON va va fi in continuare oferit. "
E nevoie doar ca datele din rezervare sa fie unele valide.