Dragos,
Te rog frumos sa nu te grabesti sa tragi concluzii in ceea ce priveste suspendarile pe care noi le facem.
Nu e cazul de sapca si nici nu simtim nevoia sa incalcam conditiile de operare in platforma 2 parale.
Mihai Petroff
3 Suisses
Versiune printabilă
Dragos,
Te rog frumos sa nu te grabesti sa tragi concluzii in ceea ce priveste suspendarile pe care noi le facem.
Nu e cazul de sapca si nici nu simtim nevoia sa incalcam conditiile de operare in platforma 2 parale.
Mihai Petroff
3 Suisses
Si care este motivul pentru care m-ati suspendat din campania de avizare energetica ? De altfel postul tau e absolut gratuit si neavenit ( fara o explicatie la subiect )
Kidu, de curiozitate, ce motiv au trecut in dreptul comisioanelor respinse? Ti-au respins toate comisioanele intregistrate in ss de pe toate siteurile? Incepand cu ce data?
Aici, platforma 2p arata cat de vulnerabila e de fapt, si cum un magazin poate face ce vrea cu comisioanele afiliatilor. Bine, noi stiam asta de mult (vezi cei cu rata de respingere de pana la 80%), doar ca acum e pe fata.
Rares: fara motiv, au fost anulate bulk toate comisioanele din campania lor indiferent din ce site a venit de la 1 la 11 martie. Ma repet, sunt sigur ca acest aspect se va regla, fie de ss fie va interveni 2p. Siteul in cauza este inactiv de astazi, inclusiv pagina de fb, asa ca nu mai sunt motive de disputa.
Eu am pus punctul pe "i" cateva posturi in urma. Daca un afiliat este suspendat normal este ca afiliatul sa stie de ce iar din cate am inteles eu in cazurile de fata nu s-a intamplat asa. Nu-mi place sa tin partea nimanui in cazuri de acest gen, dar totusi trebuie sa tin cont ca fac parte din "tabara afiliatilor"(chiar daca sunt inca la inceput) si e oarecum normal sa ii dau credit lui Kidu la cele afirmate.
In plus, eu m-am axat pe cazul StarShinerS pentru ca ei au derapat mai grav.
Asa, doar din curiozitate, 2parale a avut vreo declaratie/pozitie oficiala vis-a-vis de problema cu SS ?
Dar de suspendarea din 3suisses "pentru ca nu are sapca" 2 parale a spus ceva?
Sau sunt lucruri care trebuie sa ramana in bucataria interna 2parale/kidu ?
Sau, daca a gresit kidu, atunci nu ar trebui sa se spuna "bai baieti, afiliatul X a facut asta si asta, voi sa nu faceti la fel" ... ca patiti la fel...
Sau daca SS si 3suisses au gresit/abuzat atunci nu ar trebui sa se spuna advertiserii X si Y au fost exclusi din sistemul 2parale pentru ca ...
Sau se merge pe ideea ca un advertiser bun e mai valoros decat 1 afiliat bun? Daca da, atunci e mai bun si decat 10 afiliati buni?
Ma intreb toate astea, si ar fi foarte frumos sa existe totusi o transparenta in povestea asta, pentru ca maine oricare afiliat se poate trezi cu usa inchisa in nas pentru ca... ghici ce!? Nu are sapca!!!
Ar fi foarte frumos ca 2parale sa adopte o pozitie cel putin impartiala si corecta si sa nu mai existe declaratii personale din partea staffului, si astea spuse asa, cu juma' de gura si mai mult la misto...
Si eu sunt afiliat - nu unul care sa conteze - si tocmai de asta la o adica pot sa ma c*ac in sistemul asta de afiliere si sa imi vad de treaba, macar sa nu ma mai agit ca idiotu' dupa care sa imi iau si eu bobarnace de fiecare data cand i se sc**oala unui advertiser.
Desi nu sunt parte a acestui scandal, decat colateral poate, ma enerveaza peste masura povestea asta, tocmai din lipsa transparentei - intr-un caz cel putin cusut cu ata alba, daca nu chiar prosteala pe fatza. De ce spun asta? Asa se vede din exterior din cauza gunoiului bagat sub pres...
Dupa cum observati ma doar fix in cot de ss sau de alti advertiseri... in acest caz 2parale ar fi trebuit sa joace rolul mediatorului si a celui care tine situatia sub control, pentru ca pana una-alta, pe terenul lor ne jucam, si afiliatii, si advertiserii.
Vrea un advertiser sa isi modifice politica atat de drastic? Ok, nicio problema, dar lasa prietene un 2-3 luni tampon... Nu schimbi peste noapte ca ai visat tu aiurea. Afiliatii cheltuie o caruta de bani sa va promoveze voua produsele, si sa faca bani la randul lor, nu o fac asa, ca nu au ce face cu banii si cu timpul lor.
Acum cateva luni il injurati pe boc ca a crescut tva-ul peste noapte si ca vai ce nasol de noi astia cu firme, tre sa sarim la castane asa, tam-nesam... uite ca faceti la fel la ei. Va meritati soarta bai purtatori de ochelari de cal...
Simte cineva nevoia sa ma suspende?!
Dragos,
Off-topic: tu ai promova un advertiser care iti spune ca esti batut in cap? Sau care iti spune sa-i tragi un sut unei colege/unui coleg? Exista vreun afiliat care ar promova un astfel de advertiser, ca sa ma exprim mai general!?
Nu, serios? Asa s-a intamplat? Sunt foarte curios unde ai vazut tu asta, in conditiile in care - tocmai! - nimeni nu a prezentat situatia in totalitate.
Ai vazut cumva si paragraful din termeni si conditii despre drepturile de proprietate intelectuata? (din obligatiile afiliatilor)
Citat:
Sa garanteze ca detine in mod legal toate drepturile de proprietate intelectuala (drept de autor, licente, marci etc.) cu privire la informatiile, produsele, imaginile, sunetele etc.
Ti-am lasat impresia ca imi place sa las lucrurile in aer? Hai sa povestim doamnelor si domnilor forumisti cum dupa o intelegere amiabila cu SS, pe care 2Parale a mediat-o, ai gasit de cuviinta sa repui site-ul sus pentru ca noii termenii intrau in vigoare abia pe 24 martie.
Dimpotriva. Consider ca nu este deloc in ordine si asta este prioritatea noastra #1 acum. Insa asta nu inseamna ca ei poarta intreaga responsabilitate pentru ce s-a intamplat.Citat:
Daca tu personal consideri ca suspendarea si anularea tuturor comisioanelor este ok si nu trebuie comentata cred ca gresesti.
Pardon, am spus ca ai un angajat batut in cap. Care sustinea ca v-am depasit in google pe tag "3suisses" si sa incetez optimizarea pe acel cuvant cheie. Si da, e corect, mi ai dat mie un sut si nu angajatului care isi permite gafe de gen. Si motivul suspendarii din campania avizare energetica este ? zi de sapca, si las-o asa.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
tetele: cred ca tie ti s-a povestit ceva gresit, de fapt si colegul tau mi a mentionat acelasi lucru si nu e bine deloc. Produsele au fost dezactivate vineri in momentul anuntarii noilor termeni si conditii. Au fost reactivate in aceeasi zi cand s-a anuntat termenul de 24 pentru intrarea lor in vigoare. Nu are nici o legatura cu discutii noastre si nici cu medierea pentru simplu motiv ca nu exista nici un fel de concluzie in afara de suspendarea mea din campanie ( vineri ).
Am spus foarte clar in ultimele posturi ca am discutat pe larg cu cei din 2p pentru rezolvarea problemei si m-ati ajutat atat cat v-a stat in putere. Am subliniat ca sunt sigur ca veti regla si situatia comisioanelor.
Ce balacareala. Ca si om care n-am nicio tangenta cu ce-i aici si care citeste oarecum detasat, singurul instinct e sa inchid pagina asta si sa nu mai citesc. Fiecare dintre participantii directi pare sa acuze mai mult sau mai putin subtil in stanga si-n dreapta, insa nimeni nu spune exact ce s-a intamplat, ci parca doar se insista pe balacareala.
Ma rog, luati comentariul meu drept off-topic. Poate-ar trebui sa ma avertizez singur.
Dupa cum te incurci in declaratii, Vlad mi-a spus ce ti-a spus si tie, si anume ce s-a intamplat. Si anume...
care - in mod complet surprinzator, desigur - este fix cauza pentru care
lucru care a fost decis (in mod complet legitim) de Starshiners.
Nu contest moralitatea indoielnica a punerii in aplicare a termenilor la 60 de minute dupa publicarea lor. Nu contest ratiunile de business care au dus la aceasta decizie si nici nu e datoria mea sa le fac publice, mai ales ca 2Parale nu are nicio implicare in ele. Nu contest faptul ca tu, Kidu, aveai dreptul (conform termenilor rectificati) sa repui sus site-ul mexton.net.
Insa sa nu faci publice aceste detalii de dragul de a pica tu bine si SS prost in situatia asta mi se pare... nedemn. Atat.
Aceste precizari le-am facut tocmai din ratiunile de transparenta de care se plangea cineva pe aici. Toate problemele care tineau de 2Parale in aceasta poveste au fost rezolvate, iar in continuare ne vom ocupa de singura problema ramasa: cea a comisioanelor respinse. Eu am terminat ce aveam de spus pe marginea acestui subiect.
Cristi Ursut,
Ai perfecta dreptate. Pe de alta parte e destul de greu sa vezi ca esti tarat cu forta intr-un scandal acolo unde nu e cazul. Alegerea este sa raspunzi sau sa taci. Greu de spus care e mai buna.
Petroff: daca taceai alegeai bine, de raspuns ai raspuns degeaba. Inca nu esti in stare sa mi raspunzi de ce m-ai suspendat din campania avizare energetica.
tetele: nu am inteles nimic si mai mult de atat nu inteleg care sunt aspectele care nu am vrut eu sa le fac publice. Nu am avut intentia sa ascund ceva anume si nici nu am intentia sa continui discutia asta, cred ca fiecare si a spus parerea, daca esti de acord si tu sa inchida un admin.
Baieti eu zic sa va calmati putin si sa va concetrati spre o solutie la problema. Din cate vad timpul trece, voi va certati si nici o concluzie nu iasa de aici. Daca 2parale inca discuta cu StarShiners sa rezolve comisioanele alea respinse eu zic sa mai asteptam putin pana vine un raspuns, oricare ar fi el. Dupa asta mai vedem ce facem. Si nu inchide topicul asta pentru ca aici se poate comunica concluzia finala si poate rezolvarea problemei
Doamne,cred ca trebuie sa scriu mare si cu bold.
Siteul a fost dezactivat, nu mai sunt listate produse si linkuri catre 2p/ss. Nu am nici o pretentie de la ss. Am cazut la intelegere cu bogdan ungureanu pentru a mi recupera suma platita. 2p m-a ajutat, consiliat si sustinut in aceasta problema. Suspendul si com respinse vor fi rezolvate in perioada urmatoare, conflictul fiind dezamorsat nu vad nici un impediment. End of story.
Mmmmda, m-am bagat unde nu trebuia. Ok, bagati gunoiul sub pres si mergeti fluierand mai departe, tipic romanesc.
I'm out!