Succes!
Versiune printabilă
Succes!
ultimul update inainte de versiunea finala:
am scos demo-ul de pe danielbuca.ro/aff, am facut si un short list de lucruri care mai trebuie facute pentru versiunea 1 si am gasit si un nume pentru aplicatie: 2P | CMS.
Ne "auzim" intr-o saptamana :)
Ataşament 2138
A trecut o luna, se mai aude ceva cu acest proiect?
Se aude :)
Am deva versiunea 1, am inceput lucrul la versiunea 2.
In acelasi timp lucrez la un site pe care voi publica scriptul dar si alte servicii.
Cred ca am sa public scriptul chiar daca restul site-ului nu este gata inca.
am si eu o intrebarea legata oarecum de modelul de business (ala am vazut ca ai fi vrut sa-l testezi de fapt initial si ulterior discutia a ajuns la stadiul de chestie cool daca e gratis, greu de vandut pe bani, hai sa-l dai cu afiliere sau la prieteni ca sa mai spamam google un pic :)... scuza-mi realismul :) ).
la ce ar putea folosi cineva acel script? sa faca rapid si usor "clone" de directoare de produse?
daca da, atunci cu zeci, sute de clone pe net nu va fi o problema sa le si vada google?! nu e un alt tool de seo spam?
poti face un business macar medium-term cu seo spam/black hat si alte tehnici nu tocmai ok?
si din pct de vedere al magazinelor 2parale: nu e cam nasol ca vor fi 100 de clone care se vor indexa inainte lor pe produsele si descrierile lor? lasand la o parte pretul crescut si ca sunt din ce in ce mai putine magazine, nu va fi un factor in defavoarea 2p?
si ca si concluzie:
e un business sustenabil sa faci clone de produse pe net (ma gandesc la povesti gen panda, link farm update etc)?
Eram sigur ca la un moment dat o sa apara si un astfel de raspuns :).
Daca ar fi venit de la altcineva decat de la tine l-as fi tratat 100% cu seriozitate dar in cazul de fata nu prea pot sa fac asta.
Iti scuz realismul insa nu inteleg de unde ai tras tu concluziile pe care le-ai enumerat. Nu intru in detalii pentru ca nu merita dar imi place modul tau fantasmagoric de a citi si a intelege si de a transpune in realitate.
Dupa tine afilierea nu este altceva decat seo spam, nu?
---------------
Si o lamurire pentru ceilalti care urmaresc acest subiect: afilierea nu este seo spam, un site care vinde cele mai buna carucioare pentru bebelusi si vine si cu plus valoare pe langa oferta de produse (obtinuta prin 2 parale de la n magazine) va fi intotdeauna un site vizitat; la fel si un site care ofera doar televizoare lcd si care vine si cu o zona foarte buna de continut in care explica tehnologiile televizoarelor actuale si criteriile de selectie.
Toate aceste site-uri pot fi facute cu 2PCMS iar functionalitatea poate fi extinsa si spre alte modele de site-uri.
Cu cat sunt mai multe site-uri care aduc valoare in jurul produselor este cu atat mai bine si pentru 2Parale si pentru magazinele online.
nu cred ca ne cunoastem personal ca sa putem trage concluzii pripite gen "100% cu seriozitate...".
Un site de afiliere in viziunea mea ar trebui sa prezinte vizitatorilor produsele cautate (ex: televizoare 3D) din oferta mai multor magazine astfel vizitatori economisesc timp si nu pierd nimic iar webmaster-ul site-ului castiga bani de la magazinele ale caror oferta le-a prezentat-o vizitatorilor. Evident ca sunt si alte avantaje, dar si dezavantaje de ambele parti (webmaster vs vizitatori) insa in mare cam asta ar trebui sa faca un site de afiliere, adica cel putin in viziunea mea.
Pentru toti cei interesati: am lansat 2P CMS, detalii gasiti aici http://forum.seopedia.ro/affiliate-m...iunea-1-a.html