@LensFlare mersi dar pentru mine la momentul actual este cam scumpa
Versiune printabilă
@LensFlare mersi dar pentru mine la momentul actual este cam scumpa
@marian18 uite aici ceva oarecum asemanator si gratuit.
@LensFlare chiar arata binisor
Asta a postat cei de la 2parale pe pagina lor de facebook , deci de exemplu eu care vreau sa fac un site cu reduceri generale , risc sa fiu penalizat de google , dupa parerea mea nu cred ca este corect , voi ce parere aveti ?Citat:
Scrii despre prea multe domenii pe site-ul tau? Tocmai ai luat o bila neagra de la Google. Sa incheiem o zi friguroasa cu sugestii prin care ne putem imprieteni cu motoarele de cautare.
E cu dus si intors. Pai teoretic tu scrii doar despre reduceri, deci un singur domeniu. Dar google probabil va fi incapabil sa sesizeze acest lucru. E doar un exemplu de ce ar fi acest lucru o idiotenie din partea celor de la google.
Folosesti rel="nofollow" pe link-ul care duce la magazin
uite ce zice despre afiliere google Little or no original content - Webmaster Tools Help
Citat:
There is no problem in being an affiliate as long as you create some added value for your users and produce valuable content that gives a user a reason to visit your site. For example, you could create product reviews, ratings, and product comparisons.
Foarte folositor topicul. Ma bate si pe mine gandul sa fac un site dedicat pentru afiliere, dar pana una-alta vreau sa invat putin SEO. Adica baza o stiu, doar ca simt ca nu este suficient daca vreau sa imi mearga bine cu afilierea. Ma gandeam poate chiar sa il integrez cumva in OrasulAUTO, doar ca singura chestie care s-ar potrivi cu nisa ar fi asigurarile RCA si eventual rovignetele. Practic, la RCA castigi cu adevarat cam de doua ori pe an, cand expira de obicei politele. In rest nu stiu daca este foarte profitabil. Ce ziceti?
Am si eu o intrebare: Care e varianta mai buna sa afisej preturile sau nu in prima pagina(cand se da click pe produs atunci se afiseaza pretul). Nu e c-am enervant ca nu se vede preturile numai daca face click pe produs? Mersi