weekendul a fost decent, apocalipsa a fost ieri cand am avut zeci de comisioane minuscule gen 2-5 lei :) Pe toata ziua media a fost vreo 6 lei/com
Versiune printabilă
weekendul a fost decent, apocalipsa a fost ieri cand am avut zeci de comisioane minuscule gen 2-5 lei :) Pe toata ziua media a fost vreo 6 lei/com
Weekendul a fost cam pe burta, ieri si-a mai revenit totusi, azi pana acum e cam la norma obisnuita ,nimic diferit parca de alte luni din an.
Totusi nu pot sa nu observ cat de varza sunt magazinele online in perioada asta. Nu vad campanii serioase ci doar glume proaste. Unde-s feeduri speciale de Craciun - Sarbatori, unde-s reducerile, unde-i motivatia prin care vrei vanzari din marketingul afiliat?
Sau hai sa lasam afiliatii ca si asa parca arata a fraieri cu dorinta lor de a face comisioane, hai sa ne concetram pe experienta in magazinul nostru si conversia buna spre foarte buna. Nici macar asta nu vad din partea magazinelor. Sa nu faci chiar nimic pentru tine in plina CRIZA si plin sezon de cumparaturi online...
Eu chiar n-am nici cea mai mica idee ce au astia in cap. :|
Poftim decembrie pentru afiliati in 2008. @CJ
http://forums.digitalpoint.com/attac...1&d=1204479211
E din Pakistan omul si la momentul actual e tot full time affiliate marketer (am schimbat mai demult niste email-uri cu el si mi-o aratat niste thread-uri. Mi-am adus aminte cand am citit decembrie pentru afiliati).
Dragos sunt unii care fac muuult mai mult. Depinde ce nise abordeaza, de cand fac asta si cat au investit. Stiu unii care investesc in dating si Facebook ads sume de te doare capu dar si profitul e triplu fata de cat baga. Super afiliatii de pe .com fac sute de mii, milioane chiar dar baga bani constant cu roaba. E si risc, e si experienta e si piata enorm de mare.
Am tot zis ca incep si eu ceva mic sa vedem ce iasa. O micro micro nisa doar de test :) La anu ca acum ne chinuim pe tarlaua romaneasca
Eu fac maine, poimaine 4.000 de click-uri dintre care 1.000 unice si 0 comisioane pe nisa de fashion, deci daca are cineva placerea sa-mi ofere un sfat oricat de mic as ramane recunoscator. In plus daca stie cineva de ce se blocheaza update-ul produselor din Product toolbox sa-mi spuna si mie ca tot caut de dimineata si nu gasesc care-i buba.
PS Nu stiu daca am sau nu am voie sa dau link catre site-ul in cauza asa ca daca se ofera cineva sa ma ajute o sa-i trimit adresa pe pm.
Lasa-mi un pm cu siteul "minune"
da-mi si mie un pm
nu vad care e problema la siteul respectiv, este destul de asemanator cu profilul meu doar ca ar fi trebuit sa aiba 20-25 comisioane la vizitele alea.
OFF Topic: nu am vrut sa deschid un nou topic, dar Emag a intrat pe piata asigurarilor si ofera un comision de 6% pentru fiecare polita incheiata:)
Interesant!!!!