Iti doresc mult succes! :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
100.000 vizite/luna e putin? N-as zice. Stiu ca styleandthecity.ro era acu ceva vreme si in trafic.ro (poate mai e) si pe la cifrele astea se invarteau
Versiune printabilă
Iti doresc mult succes! :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
100.000 vizite/luna e putin? N-as zice. Stiu ca styleandthecity.ro era acu ceva vreme si in trafic.ro (poate mai e) si pe la cifrele astea se invarteau
style a fost ok cat timp le am platit reclama, aveam un schimb de link pe care mi l-au scos de doua ori fara sa ma anunte, am renuntat la ei.
Amuzant a fost ca la schimb voiau link pe key costume de baie, dar nu pe costumebaie.org desi era primul pe cele mai importante 4 expresii. Avea PR0.
Strategie nenica. Amuzant a fost ca costumebaie a primit PR4 iar ei au cazut la PR2. misto.
In plus sunt doar 155 siteuri pe acelasi ip :)
Au aglomerat siteul incredibil din pacate.
Panda-i zero daca ai backlink-uri bune. Bounce rate am si eu peste 60% dar se intelege in afiliere. Scot astia bani cu el de nici nu-ti vine sa crezi. Pare greu de crezut, stiu dar femeile-s baza :D
Well, este 1 decembrie, va urez La multi ani si spor la conversii. Sper sa imi ating targetul dorit.
Mult succes. La multi ani si tie - desi nu ma simt deloc diferit azi fata de ieri.
Eu sper doar sa nu existe probleme majore luna asta. In rest totul e ok
sunt multi plecati, si au luat liber vineri, si au 4 zile libere. eu am un comision pana la ora asta :D
1 decembrie, pt mine a fost cea mai slaba zi din ultimele 3 luni de zile.
e si normal ca in zilele de sarbatoare sa fie activitate putina pe net .. mai ales daca e vreme frumoasa afara
grosul comenzilor se fac oricum pana pe 18-20 (adica puteti lua cifra aia ca rezultat final in proportie de 80%)