Ca si afiliat, pt Serban, tot respectul, dar ca si advertiser, imi e jena sa ii pronunt numele.... Degeaba dati negative la comentarii mai acide la adresa unor useri vechi, chiar si ambasadori care nu isi respecta promisiunile, degeaba Robert, lovelife, etc... va agitati ca si un pepsi pt kidu (nu pt declub.ro)!!!
Tom, ce conteaza care e valoarea comisioanelor sau print-uri cu acestea?? Care e problema ta legat e acest subiect nu inteleg (in afara de luarea apararii unui membru, adica Serban, kidu)?? Chiar daca este 1 leu de recuperat, e munca afiliatilor!!! Intelegi asta???? Ce ai vrea??? Sa spueam ca magazinul declub.ro ne-a tras teapa din luna martie (in cazul meu), dar totusi merita promovat? Ca a fost DAT AFARA DIN 2PARALE PT NEPLATA FACTURILOR RESTATE SI BONUSURI, COMISIOANE, ETC.... si merita promovat???
Nu am nimic personal cu kidu, dar cum gestioneaza aceasta problema, imi lasa un gust amar!!!! Intelege-ti si voi fustrariile noastre, articolele de peste 500+ cuvinte cu link de afiliat, share pe facebook, adwords, banii + timpul investit si atunci mai comentati!!!
Cum am mai zis, pt kidu, ca afiliat si ce a facut pt afiliere TOT RESPECTUL, dar ce a facut ca advertiser prin declub.ro, efectiv, imi e greata sa ii pronunț numele, magazinul sau trecutul!!! Minciuni cu premii de mii de lei, neplata comisionelor, etc, etc.... Probabil, pt el e o invatatura de mine, dar pt noi???? Afiliatii ce e?? Bani investiti, timp investit, etc.... rezultatul ... sa mai astepta, ca poate decub.ro ne plateste pt asta? Nu TOM, nu LoveLife, Nu Robert???? V-ati pus in pielea afiliatilor inainte sa comentati??