Ah, pacat ca nu am vazut, am fost si eu ieri la intalnire ... mi-a placut ce s-a discutat !
Versiune printabilă
Ah, pacat ca nu am vazut, am fost si eu ieri la intalnire ... mi-a placut ce s-a discutat !
A mai primit careva dintre voi mesajul "comanda data din greseala" la comisioane respinse? Parca nu e prima oara cand il primesc. :))
E suficient sa schimb parametrul aff_code cu codul altui afiliat pentru a trece clickurile in contul lui?
De exemplu la statistici poti face filtrare dupa tag. In lista aia ar trebui sa apara toate tag-urile asociate click-urilor efectuate. Evident, daca un link cu tag statistic nu a fost accesat, nu apar acolo tag-urile.
Cu aceasta singura mentiune (ca noul affcode trebuie sa fie acceptat in acea campanie), da, este suficient.
Se pare ca 2parale e la pamant de vreo 2 ore ... confirma cineva?
Am avut o problema cu niste virusi care imi interziceau accesul pe anumite site-uri si ma gandeam ca am iar acelasi probleme ... de asta am pus intrebarea aici!
cred ca a plecat toata suflarea in concediu la 2p, se rezolva miercuri/joi :)
Gluma, gluma, dar e naspa ca nu merg nici trakerele, astfel ca trimitem vizitatorii catre nicaieri. Nu vorbesc de mine, care oricum sunt junior in 2p, dar afiliatii de top pierd cevA :)... si nu numai bani, ci si oarece credibilitate in fata vizitatorilor. E destul de nasol.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
problem solved :) Back online.