Editeaza-ti repede mesajul ca vede fashionup si inlocuieste butonul "adauga in cos" cu "suna la xxxxxxx".
Versiune printabilă
Este cineva care lucreaza cu site de afiliere din afara (in special CJ sunt interesat) pe P.F.A sau S.R.L?
Daca "DA" rog sa ma contacteze PM pentru o intrebare, merci mult!
Incerc sa adaug un profil de plata pe 2parale.ro si dupa ce imi pune o bifa cum ca este corect contul bancar, imi zice ca e invalid.
Am scris in repetate randuri celor de la 2parale in ultimele saptamani, insa fara sa imi dea vreun raspuns!!
Plus ca nu gasesc un numar de telefon..
La fel imi spune mie ca este invalid codul de la registrul comertului...
S-a stricat realtime-ul? :))
Cred ca e mai mult decat atat... in statistici nu imi aratata toate clickurile, nr de vanzari este mai mare in statistici fata de nr de comisioane enumerate in pagina de Comisioane. Din ce apare in realtime, se pare ca problema a intervenit de pe la ora 17:00. Probabil ca se va rezolva maine.
at klaudiu
"Datele din aceasta pagina vor aparea in contractul pe care il vei semna pentru plata comisioanelor. "
Deci cred ca le trec ei din contractul semnat cu ei. Si la mine tot asa da eroare la IBAN.
Eu am trimis contractul semnat pana pe 15.05(imediat dupa paste), insa nu s-a miscat nimic pana acum.
Raluca Tudorache nu raspunde la mobil, asa ca le-am mai trimis un mail.
Spre deosebire de profitshare, 2parale raspund foarte greu la mailuri.
Asteptam.
Sper ca aceste intarzieri recente s-au datorat... Ne-am mutat. Un viitor mai luminos. Daca nu, viitorul lor nu o sa fie prea luminos.. :)
Astazi a mers in aceleasi conditii ca si ultimele 10-20 de incercari nereusite. :)
Care a fost probleme, nimeni nu stie!
Nu fi rautacios....
La Speed Dating am avut ocazia de a pune cateva intrebari echipei 2parale legate de plati, timpul de raspuns la tichete. etc. si am inteles ca volumul de munca pe care il au in aceasta perioada este unul enorm.... sunt peste 20.000 de afiliati, pana acum contractele si platile, etc. se tineau pe hartie si in acest moment se lucreaza la scanarea acestora, trecerea tuturor informatiilor in format electronic.... o munca imensa, mii poate chiar sute de mii de pagini de scanat si de urcat in contul fiecarui afiliat, din cate am inteles se lucreaza la foc continuu pentru a se ajunge la zi si din aceasta cauza in aceasta perioada timpul de raspuns este mai mare.
Cu siguranta acesta este si motivul pentru care au prelungit perioada de depunere a cererilor de plata pana pe 20 ale lunii si platile pana le 25, deci.... Rabdare!