pe piata online da... dar per total s-ar zice ca altexul a avut vanzari mai mari... pt ca lumea s-a dus in magazine... nush ce sa zic, si mie imi vine greu sa cred ca nu-i emag-ul pe 1. Cica a avut 1.4 mil de vizitatori pe site vineri
Versiune printabilă
pe piata online da... dar per total s-ar zice ca altexul a avut vanzari mai mari... pt ca lumea s-a dus in magazine... nush ce sa zic, si mie imi vine greu sa cred ca nu-i emag-ul pe 1. Cica a avut 1.4 mil de vizitatori pe site vineri
@tymbark Altex au magazine fizice in mai toate orasele, deci au vandut cu siguranta mai mult decat emag-ul. Daca discutam strict de vanzari online eMag e clar liderul.
Altexul a avut bf tot weekendul, dar nu uitati ca si emagul a vandut in zilele de sambata si duminica... Btw, am prieteni care sambata la prima ora deja erau in posesia produselor comandate vineri la emag.
Interesant ..Cel mai vechi comision neprocesat Inregistrat acum 27 minuteCitat:
Am aprobat azi toate comisioanele și până vineri noapte vom interveni pe ele doar dacă apar anulări de comenzi în cursul săptămânii.
Altex are 95 magazine in tara si este lider incontestabil pe nisa, este normal sa aiba cele mai mari vanzari. In plus promotia a fost activa vineri, sambata si duminica iar stocurile au fost suficiente in majoritatea cazurilor. Pe online, nu se pune problema sa ajunga cineva eMag la vazari, cel putin nu acum.
Dar mai este o problema emagul deschide dinc e in ce mai multe magazine fizice
Nu mai bine faceti un topic fight altex <-> emag si-l lasati pe asta cu 2parale in pace? :)
Mai ales in conditiile in care
Radu Apostolescu
Deci inseamna ca s-au temut un pic de voi. Altex in schimb nici macar nu au vrut sa intre in lupta. Si nu vorbim aici de afiliati...este o miscare proasta pe termen lung, s-au discreditat in fata unui anumit tipar de clienti care sunt din ce in ce mai multi ca numar.Citat:
Altex it's gone!
Apropo, imi par anumite erori la lista comisioanelor 2parale. Stiu ca am 4 la Tinar insa nu le gasesc.