o sa aflam curand
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
numai mie-mi place ce-au facut astia de la stirileprotv aici?
Versiune printabilă
o sa aflam curand
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
numai mie-mi place ce-au facut astia de la stirileprotv aici?
Avand in vedere ca "ofertele" inca nu exista, mi se pare o inducere in eroare care nu se cade la nivelul unui asemenea trust de presa.
Inteleg ca pagina sa fi fost un placeholder inactiv, dar este deja promovata printr-un banner pe homepage. Asa ca pana la black friday, protv coace cookies la greu trimitand oamenii catre homepageurile magazinelor. Ntz-ntz!
@tetele Puteti sa bagati in feed si un camp cu pretul vechi pentru produsele aflate la promotie? Poate unele magazine il si completeaza.
Interesant e ca au scos linkul de pe Altex.. :) Inca nu s-au inscris in noul sistem de afiliere....
Ma intreb oare cat o fi "scorul" pentru Oktal si Domo sa apara in pozitiile respective..
Putem să ne luăm adio de la vânzări, PRO TV va merge pe profit și anul ăsta datorită comisionelor din Black Friday. În plus, și pe yoda aveau linkuri de afiliere. :)
@pavelarcana depinde ce nisa ai, nu toata lumea citeste mizeria aia de asa-zis site de stiri.
Știu că depinde de nișă, dar depinde și de numărul de vizitatori ai siteului, și e printre cele mai citite din România. Eu dacă am 300 de unici pe un site din care încerc să scot un ban prin afiliere, știrile pro tv are zeci de mii, plus yoda, e clar că mulți din posibilii mei vizitatori vor ajunge la ei. Chiar și de pe google.
Spre exemplu, yoda e pe prima pagină după "black friday".
A nu se înțelege că eu contest ceea ce fac ei. Doar pun în evidență "puterea" lor în fața celorlalți.
da ce zici de ala cu reduceriblackfriday care-i mai sus si are backlinks doar de pe 1 site. atat :)) google shit